Haluuu... ada ke yang bekerja hari ni?

9:50 am

✿...السلام عليكم✿

Mestilah ada cik kak oii!!
tu... yang bekerja kat hospital,
airport, anggota pakaian seragam tu...
bekerja tak kira hari.
orang lain sedap2 bercuti,
depa keluar bekerja.

ya... faham... faham...
sesaja tanya khusus untuk
yang sekapal dengan anies ni...

ya, hari ni anies bekerja macam biasa.
FYI, ni merupakan kali kedua anies
bekerja tatkala cuti umum berlangsung.

pertama, ketika sambutan Thaipusam
awal tahun ni.
dan yang kedua, hari ni - Wesak Day.

walaupun bekerja, cuti kami tak di 'burn' begitu saja taw...
cuti kami akan diganti pada 1 Ramadan
dan juga Hari Raya Haji kedua.
waaarrrghhh tetiba rasa tak sabar
nak tunggu bulan puasa!

okey lah.... tak mo menceceh panjang.
jom layankan mata yu ols
dengan gambar2 sunset yang menarik ni!









p/s cantik, kan?
subhanallah...

sumber gambar.
sesiapa yang belum meletakkan LINK di senarai bloglist anies, sila klik kat SINI ek! terima kasih.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

18 Your Words of Lo♥e

  1. Subhanallah..cantiknya anies..acik minta izin ambik gambar ni ye nak jadikan wallpaper telefon

    ReplyDelete
  2. terkesima tgk gambar sunset. cantik sgt

    ReplyDelete
  3. terkesima tgk gambar sunset. cantik sgt

    ReplyDelete
  4. keje jugak. tapi boss kata boleh amik replacement leave, boleh apply bila2 masa suka

    ReplyDelete
  5. cantik gambar

    dah pon follow blog ini
    BW dari
    http://arzmoha.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete
  6. kite pun x sabar,cemana la puasa ni nanti..menapak pergi kuliah...dugaan2..
    cantik sunset.
    selamat bekerja yaaa :D

    ReplyDelete
  7. Tag akak untuk join GA ni :)
    http://luvmywonderland.blogspot.com/2014/05/participation-may-review-blog.html

    ReplyDelete
  8. wah seronoklah dapat cuti ganti ... mmg sdg berkayuh perlahan - lahan nih. jgn kena reject lagi dgn anies udah ler ... heheheee

    ReplyDelete
  9. SELAMAT PETANG DAN SELAMAT BERCUTI :)
    entry yg baik..tq

    ReplyDelete
  10. Subhanallah.. sangat cantik..:)

    selamat bekerja..

    ReplyDelete
  11. oh lagi satu anies... org yg tak pernah cuti2... biar la public holiday ka, weekend ka... itulah dia... SURIRUMAH!!! hahahaha

    subhanallah cantiknya gambar2 tu anies...

    ReplyDelete
  12. Suka sunset... Alahai fresh mata rasa :)

    ReplyDelete
  13. Ok juga cuti dibawa ni.. untung..
    sebab keje masa cuti ni best, takdak gangguan sangat :D

    ReplyDelete
  14. panjang sikit cuti raya nanti..

    ReplyDelete
  15. akak pun kojer gak hari wesak .

    lawanya gmabar bunga teratai tu...

    ReplyDelete
  16. nina pun kerja juga.. xsabar nk cuti raya 2 hari. hehe. subhanallah cantik2 :)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆