Jom join 1st Giveaway by DianaRashid.com

10:17 am

✿...السلام عليكم✿ 

AUTO PUBLISHED

Memula, kepada blogger Diana Rashid
ini bukan entry penyertaan ya!
ini entry menjemput rakan2 blogger
untuk join GA yang dianjurkan.
(sorry tak join sebab nak beri peluang
kat orang lain menang hadiah2 yang ohsem tu!)
;-)


TERIMA KASIH kerana sudi memilih
anies sebagai penaja untuk GA ni.
pada mulanya memang ada cadangan
untuk menganjurkan GA sendiri.
tapi disebabkan keadaan sekarang
tak mengizinkan, jadi bila ada blogger yang
mencari penaja, maka anies tak
teragak2 untuk 'mensudikan' diri
untuk menjadi sebahagian daripada penaja.

selain anies, ada juga penaja2 yang lain.
hadiah2 yang disediakan memang
hebat lagi menggiurkan tau!
antaranya...


of coz laa...
yang ni tajaan mem besar blog ni...
yu ols tak nak ke hadiah2 ni??

hadiah2 yang lain macam mana?
hah, kalau nak tahu hadiah2 yang lain,
klik je kat SINI.

last but not least, TERIMA KASIH DAUN KELADI
kepada mereka yang sudi follow blog ni.
insya-Allah, i'll follow you back!

oh, ya! GA ni sudah pun bermula sejak
14.4.14 dan akan berakahir pada 1.5.14.
so yu ols masih ada masa lagi untuk join.

macam mana nak join?
klik je kat SINI ya!

wish you all the best!!
 sesiapa yang belum meletakkan LINK di senarai bloglist anies, sila klik kat SINI ek! terima kasih.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

18 Your Words of Lo♥e

  1. RUGI SAPA TAK JOIN KAN??BEG SEKOLAH CANTIK NI BAKAL MENJADI MILIK SIAPA??NANTIKAN KESAHNYA BULAN DEPAN..HEHEH

    ReplyDelete
  2. wah anies jadi penaja hadiah GA ya...bagus tu insya Allah bertambah murah rezki anies.

    ReplyDelete
  3. insha Allah , ramai yg akan sertai nanti ...

    ReplyDelete
  4. all the best.. ^_^ in sha ALLAH ramai yang akan sertai

    ReplyDelete
  5. ok.. nanti akak usahakan untuk join.

    ReplyDelete
  6. hadiah yang menarik tu anies..
    nanti kak anim terjah

    ReplyDelete
  7. nak beg sekolah comel tu satuuu...:)

    ReplyDelete
  8. Owh, anies jadi penaja ye :)

    Nanti nak join le ;D

    ReplyDelete
  9. kenapa ek ecah x bleh amik dgn vit E?

    jawapan : ya. sbb alfafa ada vitamin K yg boleh mengganggu penyerapan vit E
    so no point kalo amik serentak (alfafa,vit E) takde ape2 tindak balas.

    hahaha cam skema je jawapan kan..btw sorry sy jarang2 dpt bejalan kat blog awk...maklum la melayan luqman aje kehkehkehh ;)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum..
    lama akak tak singgah blog anies :)

    ReplyDelete
  11. wahhh, anis jd penaja
    didoakan sentiasa murah rezeki
    yana dh join^^

    ReplyDelete
  12. Salam Anies, sat lg pcl join ...memang ohsem hadiah2nya !

    ReplyDelete
  13. ada masa akak pun nak join..

    ReplyDelete
  14. ala xsempat join.. hehee
    sampul duit raya anies pun simpan lg. syg nk guna

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆