Mangsa fesyen atau buang tabiat?

9:26 am


sesiapa yang belum meletakkan LINK di senarai bloglist anies, sila klik kat SINI ek! terima kasih.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

28 Your Words of Lo♥e

  1. selalu nmpak mcm ni kat pasar malam belakang rumah. ringan je rasa mulut nk tanya

    ReplyDelete
  2. adaker .. tak penah lak akak nampak... isyh teruknyer... dia ingat fesyenler kot.. skearangni kan trend bertudung...

    ReplyDelete
  3. nak pulak dia pakai gitu kan..

    ke dia terlupa nak pakai slack. ye lakan siap kat top dulu. ngat lastly nak nak pakai slack. tetiba terus lupa.. hohohohoho

    ReplyDelete
  4. salam pagi...mcm2 fesyen buang tebiat ya...

    ReplyDelete
  5. belum faham istilah aurat tu agaknya, haishhh!!

    ReplyDelete
  6. kat mana ni anies? buag tabiat tu kot.. hehe..

    ReplyDelete
  7. Ke memang saja cari pasai nak burukkan Islam?

    ReplyDelete
  8. NAUZUBILLAHUMINZALIK.. BIAR BETULLL

    ReplyDelete
  9. aduh...terkedu terus bila tgk..

    ReplyDelete
  10. Adoiyai cam gini pun.. ada ker.. atas tutup bawah bukak le plak.. ikss.. sapa laa org tu yer..

    ReplyDelete
  11. Maksudnya bagaimana itu mbak anies

    ReplyDelete
  12. erkkkk...... rosak dah.... huhu

    ReplyDelete
  13. amboi berpusing-pusing gambar.. supaya kita atau ahli keluarga kita tak seperti ini

    ReplyDelete
  14. wah fashion nya sangat minim ya kak. Nggak bagus itu :)

    ReplyDelete
  15. klu nak berfashion pun janganlah mempermainkan agama . nanti dilaknat Allah .

    ReplyDelete
  16. kat mana ni....ada ke org mcm ni?

    ReplyDelete
  17. teryata masih ad aj nya orang kayak gini

    ReplyDelete
  18. kat mana ni? awat jadi lagu tu?

    ReplyDelete
  19. Kekadang ada individu yang sengaja buat macam ni kan..

    ReplyDelete
  20. MasyaAllah...apa pula itu? berhijab tapi seperti telanjang

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆