Dapat bonus? terima kasih je laa...

9:14 am

sesiapa yang belum menyertai bloglist anies, boleh submit URL kat SINI ek! terima kasih!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

26 Your Words of Lo♥e

  1. rawak le sangat. kadang2 apa erti rawak klu tiap2 hari pun dpt

    ReplyDelete
  2. hamboi kalo betul raya katak nih...hehe..
    memacam dierang ni tau...

    ReplyDelete
  3. Anies...bukan senang nak bonus tau, terpilih tu, hehehe...

    ReplyDelete
  4. ada dpt hadiah voucer tapi bila klik kena beli pakej kurus pula....

    ReplyDelete
  5. ada dpt hadiah voucer tapi bila klik kena beli pakej kurus pula....

    ReplyDelete
  6. SALAM PAGI..Penipu kerjanya menipu n miliki pelbagai teknik licik menipu...hati2 annies.

    ReplyDelete
  7. uishhhh...macam2 depa ni...

    ReplyDelete
  8. Kalau betul rezeki laa tuh..

    ReplyDelete
  9. kalau betullah kan.. rezeki wala wala

    ReplyDelete
  10. kalau betul dapat kaya la.. macam-macam taktik mereka nak menipu sekarang ni...

    ReplyDelete
  11. kalau betul lumayan tuh...hehe

    ReplyDelete
  12. Hheeee, nampak sangat tatabahasa berterabur..
    BONUS tu kita tak hadap kan..hehee

    ReplyDelete
  13. lepas tu ada hidden charges.. pehtu berlaku kerugian.. the point is.. elakkan dari tertipu..

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum alhamdulilah tahniah ^_^

    ReplyDelete
  15. heheh..
    tak teruja langsung.

    ReplyDelete
  16. hai anies! nina pun selalu dpt email mcm ni.. terus delete.

    ReplyDelete
  17. harua hati2 karena banyak yang suka menipu

    ReplyDelete
  18. wah selamat ya kak udah mendapatkan rejeki, saya juga mau tuh dapat bonus getu hehehe ^^

    ReplyDelete
  19. wah keren juga ya photografernya, saya juga suka photo-photo kak, salam kenal ya

    ReplyDelete
  20. percayalah.... ni semua poyo0....

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆