Bookerville @ Putrajaya / MPH International Book Fair 2014

10:17 am

✿...السلام عليكم✿

AUTO PUBLISHED


Arghhhh....
rasa nak melompat2.
rasa nak menjerit2.
masa kan tidak?
acu korang tengok ni!

memang keras kejung anies dibuatnya!
juling2 mata hitamku!!
arghhhh...

bukan tu je...
ada macam2 aktiviti, promosi dan diskaun hebat menanti yu ols!

mana tahu laa kan..
tetiba ada rezeki korang...
hah, dapat kereta sebijik!

mana ada orang nak kasi kereta free 
di zaman semua barang naik dik non oii...

selain memborong buku,
yu ols yang akan bawa anak2 nanti,
bolehlah hiburkan mereka dengan Bookerville Parade ni.
hah, time ni la boleh feeling2 macam berada 
kat Disneyland Hong Kong kek dah nyer...

nak cerita apa lagi ek?
alaa.. korang klik je kat SINI ek untuk info lanjut!

sebelum terlupa,
parking is FREE!
so, nak bawa kontena untuk borong buku pun,
no problema la!

jadi, blogger2 yang duduk Putrajaya 
dan yang sewaktu dengannya,
moh la kita ke sana!
mana tau, ada rezeki
kita boleh mendating kan diri together-gather...
 Sesiapa yang belum letakkan LINK di senarai bloglist anies, sila klik kat SINI ek! Terima kasih.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

22 Your Words of Lo♥e

  1. assalam annies...boleh borong buku ni..potongan harganya pun banyak juga.

    ReplyDelete
  2. dekatnya putrajaya dgn pj...hukhukhuk...

    ReplyDelete
  3. Selamat siang mbak
    lama tak pernah update mbak
    sibuk ya
    :D

    ReplyDelete
  4. wow..best ni. murah giler harga buku tu...

    ReplyDelete
  5. Wow!!!, best ni, mana tau dapat dating dengan Anies pun jadilah ye.

    ReplyDelete
  6. kenapa tempat lain susah nak buat benda2 gini ye..mesti kat belah2 sana je banyak..huhu

    ReplyDelete
  7. Waaa menarik nie.. murah2 plak tuh.. adoi terguda sungguh.. hehehe.. sure anies plan beli buku byk nie..:)

    ReplyDelete
  8. memang bertuah badan kalau dapat kereta free...=)

    ReplyDelete
  9. Wahhhh bestnya kalau dpt pergi...bleh borong buku...

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah aiza dah pergi sabtu minggu lepas anies.. masa tu tak ramai orang lagi..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah aiza dah pergi sabtu minggu lepas anies.. masa tu tak ramai orang lagi..

    ReplyDelete
  12. kak anim yg jauh ni pun dah juling mata tengok buku2..anies..
    geram..geram.. dapat kereta sebiji?

    ReplyDelete
  13. takleh nak gi la dah due date nih..kang ade bersalin bawah meja buku...haha..tapi banyak murah2...alaaaaaa..bestnye!

    ReplyDelete
  14. kain rama2 tu masih ada warna tu.. nak ke? confirm bagi tau yer.. sms senang.. 016-5015451

    ReplyDelete
  15. terringinnya nak pi.. tp jauh sgt huhuh

    ReplyDelete
  16. bawa anak2 mesti mereka seronok memilih buku kegemaran mereka..

    ReplyDelete
  17. salam pagi annies singgah beli lipstik ;einege...wah merahnya bibir..

    ReplyDelete
  18. Belanja buku pas ada diskon
    Asyik dan seru :)

    ReplyDelete
  19. sepertinya menarik kak event nya, bisa berbelanja buku yak :)

    ReplyDelete
  20. der rezeki akak nak pergi jugalah ke sini.. memang menarikkan..

    ReplyDelete
  21. bestnya kalau dpt shopping buku.. lama xmemborong buku2

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆