Tugasan baharu

9:43 am

✿...السلام عليكم✿ 

Hari ni, akan bermulanya tugasan baharu.
dup dap dup dap...
takut ada
nervous pun ada.

malam tadi balik kerja
terus study tugasan baharu ni.
tapi tu laa...
baru je nak study,
mulut ni tak boleh nak berhenti menguap!
arghhh dugaan betul!

tapi memang salah sendiri sebab kelmarin tidur lewat.
then habis je study tugasan baharu ni, terus zzz...

tengah sarapan tadi, bos terus tanya pasal tugasan baharu ni.
"saya dah study sikit malam tadi... 
cuma kena catch up cepat sikit sebab 
esok, 19hb dah dateline!" jawab anies.

ternganga bos bila dengar perkataan dateline.
"tak apa... buat perlahan2..." kata bos.
"Insya-Allah..."

Insya-Allah kalau tak ada apa2 aral melintang,
hasilnya akan dapat dikongsi pada bulan hadapan.
apa hasilnya?
tunggu...

Bismillahir rahmanir rahim...
wish me all the best!

tertarik dengan artikel ni.
kalau nak baca, 
klik ya untuk tumbesaran yang sihat.
 Sesiapa yang belum letakkan nama di senarai bloglist anies, sila klik kat SINI ek! Terima kasih.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

29 Your Words of Lo♥e

  1. bestnya dapat tugasan baru, refresh diri gitu, kalo asik buat keje yang sama je...boring la..

    ReplyDelete
  2. wahhhhh dpt tugasan baru ek kak nis?
    go go go! mesti bersemangat garu gak ni kan kan kan ? hehehe


    "duit byk tapi tak pernah cukup"

    tu lah slh satu sbbnye kurang bersedekah. sbb tu sllu rasa x cukup.

    kan kak nis kan? ehee

    ReplyDelete
  3. tak sabar tunggu Anies kongsi, moga Allah permudahkan urusan Anies.

    yelah,bila rezeki berkat, hati pun tenang kan.

    ReplyDelete
  4. oh tahniah.. moga dapat mencapai tahap diinginkan oleh bos...
    akak pun teringin sangat2 nak buat tajuk lebih kurang giniler untuk entri di blog akak .. kadang takut orang salah paham... cantik...

    ReplyDelete
  5. moga dpermudahkan semua urtusan yer in shaa Allah

    ReplyDelete
  6. Mudah2an dipermudahkan urusan ye Anies :D

    ReplyDelete
  7. suka sangat kalau BZ, sebab tak terasa masa berlalu.

    buat kerja yg berkualiti ye..

    ReplyDelete
  8. yeahhh cayuk3x...
    esk la yerr dateline nyerrr

    ReplyDelete
  9. Saya ini sebenernya gak begitu paham bahasa malaysia mbak
    hehehe

    walapun hampir sama dengan bhs. indonesia

    ReplyDelete
  10. cukup tidur ke tak cukup tidur ke,kalau akak ni buka je buku mesti mengantuk..hahahha..

    ReplyDelete
  11. semoga berjaya melaksanakan tugasan yang diberi..

    ReplyDelete
  12. duit banyak tidur cukup masa bersama cukup,masa dengan orang ramai cukup...memang terbaik...

    ReplyDelete
  13. wah tugasan rahsia..buat org tertanya2 jek...hehe

    ReplyDelete
  14. wah tugasan rahsia..buat org tertanya2 jek...hehe

    ReplyDelete
  15. semoga Allah mudahkan segala urusan :)

    ReplyDelete
  16. wah... macam best je tugasan baru :p apa pun good luck ye anies dengan tugasan baru tu...

    ReplyDelete
  17. tahun baru.. tugasan baru.. mood baru... happy² sahaja...

    ReplyDelete
  18. semoga dipermudahkan segala urusab

    ReplyDelete
  19. semoga lancar dan menjadi mudah ya mizz...semua job nya :)

    ReplyDelete
  20. tahniah anis..
    semoga dipermudahkan anies..

    p/s artikel tu mesti sentuh fasal keberkatan rezeki ya

    ReplyDelete
  21. dateline jugak membawa maksud.. DEADline.. :----(

    ReplyDelete
  22. good luck sis ! btw,dah lama saya tak jenguk blog sis ni..rindu pulak :)

    ReplyDelete
  23. wah sepertinya menarik kak kalau dapat tugas baru. Pasti tambah pengalaman baru nih :)

    ReplyDelete
  24. moga happy dgn tugasan baru..lakukan dgn relek...

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum mbak, salam kenal ya

    ReplyDelete
  26. semoga tugasan baru tuh berjaya dijayakan...=)

    ReplyDelete
  27. kalau dpt tugasan baru dan lain dari rutin sebelum ni...rasa ngeri jugak pada awalnya...bila dah buat...insyaALLAH semua will be ok

    ReplyDelete
  28. semoga tabah..hahaha...
    xpe i know u can do it dear!

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆