Orang Johor... jom serbu!

12:15 pm

✿...السلام عليكم✿ 

Insya-Allah, anies juga akan berada di sana!
pelbagai program telah diatur sepanjang event ini.
selain AM, penerbit tersohor PTS dan juga YADIM turut terlibat untuk menjayakan program yang bakal berlangsung selama 10 hari ini.
nak tahu siapa celebrity yang dijemput?
kalau nak tahu kenalah datang!
more info, click HERE.
 Sesiapa yang belum letakkan nama di senarai bloglist anies, sila klik kat SINI ek! terima kasih.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

35 Your Words of Lo♥e

  1. ramai2 ke johor borong buku2 n jmpa annies juga.

    ReplyDelete
  2. wah mesti meriah event tuh nanti...=)

    * Gucci tuh RSP RM1160 , after disc RM638...

    ReplyDelete
  3. ke selatan tanah air pulak ya... Moga semuanya berjalan lancar.

    ReplyDelete
  4. wah bagus event ini kaka, cocok buat orang johor ya. Semoga event nya berlangsung sukses kak :)

    ReplyDelete
  5. semoga sukses mbak event nya dan diskonnya itu low hingga 70%
    waow

    ReplyDelete
  6. waa berkampung di Pasir Gudang pulak ye, best..best!!

    ReplyDelete
  7. jauh bebenor cik anies oiiiii..

    ReplyDelete
  8. wah ada diskon hingga 70 persen lho

    ReplyDelete
  9. gud luck anies..
    kat terengganu bila nak serbu??

    ReplyDelete
  10. kalau dekat dah serbu ni...

    kat sini dok serbu kedai buku popular tu jerk..

    ReplyDelete
  11. Jauhnya.. takpelah Amy gi MPH aje kat sini.

    ReplyDelete
  12. orang pasir gudang kena serbu ni..sebab anies ada..heheh

    ReplyDelete
  13. Wahhh bestnya..tapi jauh lah pulak....

    ReplyDelete
  14. Ivennya pasti
    Menarik dan seru ya :)

    ReplyDelete
  15. adehh jauhnye kat johor huwawawa

    ReplyDelete
  16. selamat malam sobat. Ane sampai sekarang belum pernah jalan-jalan ke johor sob. Izin nyimak artikel nya yang bermanfaat ini. Izin belajar juga ya sobat

    ReplyDelete
  17. kak orang johor tapi nak tunggu kat SP jelah..

    ReplyDelete
  18. best...tapi jauh tu nak gi sana

    ReplyDelete
  19. jauhtu ... selamat bertugas yerk .. mesti busy sekarangni..

    ReplyDelete
  20. yang kat kl pon x terpegi, apatah lagi johor... huhu tetiba windu kampung

    ReplyDelete
  21. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  22. wah seronoknya....!!! bestnya kalau dapat pi...

    ReplyDelete
  23. seronoknya event macam tu... semoga sukses :)

    ReplyDelete
  24. wow!! diskaun hingga 70% tu...

    ReplyDelete
  25. wah asyik nih yang orang johor. Pasti bakalan serbu abizzzz ya kak hehe :D

    ReplyDelete
  26. Jemput mai ke Karnival MASKOBA Bandar Laguna Merbok bermula 22 Mac nanti. Lagi baik kalau Ana Muslim dapat buka gerai jualan.

    ReplyDelete
  27. sunyijer ... sibuk yerk sekarangni...

    ReplyDelete
  28. jauhnye...klo dekat mesti nk g nih..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆