Ucapan buat mereka yang tersayang...

10:06 am

...السلام عليكم

4.1.2014 (Sabtu)

Budak ticit yang dipanggil Icha ni,
diam-diam dah 2 tahun!
happy belated birthday, my dear Icha!

budak ticit ni cakap belum pandai lagi.
tapi sangat2 faham kalau ada yang menyakat.
"Icha ni anak sapa? anak abah ke anak umi?"
"abah!"
"Icha ni anak sapa? anak abah ke anak umi?"
"umi!"
ekekekeke...

6.1.2014 (hari ni!)

happy birthday mama!

you care, you share and you give,
and make life such a joy to live,
that nothing but the best will do,
and that is what wished for you!

I LOVE YOU MAMA!!

my friend, Dee.
juga celebrate birthday hari ni.
happy birthday chinggu ya!
i miss you, dear.

9.1.2014 (Khamis)

happy birthday in advance Kak Long!
err.. yang ke berapa ek? ^_^

hah, bila lagi nak belanja kami makan ikan bakar dengan first salary ni?
i'm sending you these birthday wishes, filled with hugs and lovely kisses, i hope my special person today, will have an extra special day! i love you all... muah muah muah! 

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

27 Your Words of Lo♥e

  1. selamat hari lahir buatmu..wahai adik..

    ReplyDelete
  2. epi bday buat semua yg menyambutnya.Alahai comelnya Icha

    ReplyDelete
  3. kenapa cute sangat icha nih..epi birthday icha..

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir buat semua insan kesayangan Anies, moga memberkati mereka semua, begitu juga dengan Anies.

    ReplyDelete
  5. comey nye dia..kejap je dah besar ek.. tq singgah blog sy.

    nnti rajin2 kan singgah, sy akan balas kunjung.

    ReplyDelete
  6. ramainya sambut hri lahir...HAPPY BIRTHDAY untuk semua...

    ReplyDelete
  7. ramainya lahir januari .. sy pun lahir januari jugak hihihihi

    ReplyDelete
  8. Ok..Anies, jom join,memang best ustaz Don mengajar, setiap Sabtu minggu pertama, cuma next class xpasti postphone ke tidak sbb ustaz Don kata dia nak ke Mesir, isterinya bakal melahirkan, kalau sempat balik..kelas ada, kalau tak..kelas bawa ke Sabtu minggu pertama seterusnya. Anies add je fb masjid tu ye, boleh dapat info dari semasa ke semasa.

    ReplyDelete
  9. Comelnyaa ichaa.. geram nengoknya.. :)

    ReplyDelete

  10. happy birthday ... hopefully long life and good health :)

    ReplyDelete
  11. happy birthday untuk icha, mama dan kak long anies. semoga dipanjangkan usia dan diberkati oleh Allah selalu..
    p.s: kedai tayar tu di jalan permaisuri, cheras.. nama kedainya supervisor tyres, accessories &service centre sdn. bhd. (Rica motor oil)..

    ReplyDelete
  12. kalau tengan JJ maluri tu dekat sahaja kedai tu..

    ReplyDelete
  13. selamat hari lahir Icha....moga jadi anak yg solehah & berbahagia dunia akhirat...

    ReplyDelete
  14. Salam Anies..apa kabar?Lama akak tak singgah kat sini
    Ramai insan2 trsyg yg lahir di bulan jan ni yer.
    Happy birthday utk mereka..

    ReplyDelete
  15. salam kenal..singgah sini ye..sudi2 lah jenguk kite jugak :)
    http://cikanem.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. pandai dia..tak de la Ummi dengan Abah kecik hati..hahah

    ReplyDelete
  17. comelnya icha..happy birthday n gembira mmbesar sbg anak yg disayangi ma..pa..

    ReplyDelete
  18. Selamat Ulang tahun kepada mereka.
    Comelnya Icha pakai tudung...

    ReplyDelete
  19. Selamat tahun yang diulang-ulang
    hehehe

    ReplyDelete
  20. ramainya lahir bulan 1 dlm keluarga cik anies. tapi yg mula2 tu, supposely 4/1/2014 kan? salah taip ke?

    ReplyDelete
  21. comelnye dia...geram tgk..btw cntik la header..suka

    ReplyDelete
  22. wow..matanya sangat bulat. geram tengok

    ReplyDelete
  23. Slmt ari lahir kpd icha yg sgt comey ^_^

    ReplyDelete
  24. wah cutenya icha.. hehe
    happy birthday buat semua

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆