Terpaksa terlentang untuk menyusu

9:31 am


Yang Ni Pun Best Juga Taw!

32 Your Words of Lo♥e

  1. salam pagi annies...tersenyum melihat pic yg tertera...betapa indahmurni kasih sayang ibu terhadap anak2nya tanpa mengira yg mana satu kan...selagi ada semua diberi.

    ReplyDelete
  2. ala2...comelnya....banyak tu anaknya...

    ReplyDelete
  3. Kalau tak semua menyondol je bila mak terlentang elok je anak2 landing.

    ReplyDelete
  4. hehe..kucing kalau terlentang tetap comel Anies..

    ReplyDelete
  5. sesapa yang pernah menyusukan anak mesti tau mcm mana lenguhnya kan...

    huish.. banyak anak dia, sebab tu la kena terlentang. lenguh pun tu..

    ReplyDelete
  6. Pengorbanan seorang ibu kucing

    follow mbak mas-onqi.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. ololo comey jek memasing geram nengok anak2 kucing comey

    ReplyDelete
  8. Dear, operating hours 4pm - 12am

    ReplyDelete
  9. akak pun kadang2 terpaksa terlentang bila menyuskan Mikhail/.hehhehe

    ReplyDelete
  10. comelnya.. begitulah tanda kasih sayang seekor ibu..

    ReplyDelete
  11. semua gomol ibu dia. hehe. ibu rileks jea

    ReplyDelete
  12. mohon maaf mbak anies baru bisa berkunjung. soalnya mbak anies sering nggak mencantumkan url blog saat berkomentar di blog saya. Jadi nya saya nggak tau deh blog nya hehehe :D
    sekali lagi mohon maaf yee :)

    ReplyDelete
  13. Comelnya....dh lama tak bela kucing...

    ReplyDelete
  14. comel but KA mmg takut sikit kat kuicng ni !

    ReplyDelete
  15. cukup ke putingnya tu..heee..
    kasih ibu walaupun seekor haiwan kan?

    ReplyDelete
  16. banyaknya kitty.. heheh.
    kesian dia

    ReplyDelete
  17. lapar sungguh anak2nya tuh...=)

    ReplyDelete
  18. comel...tapi bunda geli ngn kucing..

    ReplyDelete
  19. Mak aih.. ramainyer anak.. geram tengok!

    ReplyDelete
  20. mama kena makan banyak ikan nk bagi susu banyak hihi

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum Anies..banyaknya anak kucing. itulah pengorbanan ibu kucing. ..

    ReplyDelete
  22. comelnya..tapi kesian la pulak lihat si ibunya tu..

    ReplyDelete
  23. hihihi suka tgk ibu kucing kasi anak2nya menyusui...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆