Kak As' farewell lunch

10:23 am

...السلام عليكم

Sama macam sebelum ni, mana2 staf yang akan meninggalkan kami,
kami akan mengadakan sedikit jamuan untuk mereka.
sekadar untuk meraikan mereka.
yelah... lepas ni entah bila dapat makan or lepak sama2 kan...
masing2 dah busy dengan hal masing2.

fish n chip pilihan yana.

kueh teaw goreng pilihan most of us.
entah kenapa gambar jadi kelam semacam je ni...
tukang amik gambar ni tak mandi pagi kot?

laksa Thai pilihan moon.

nasi putih & sotong sambal kot...
pilihan kak as.

drinks of the day.

donashi by Big Apple sebagai kudapan.
kudapan laa sangat kann..

acara wajib.
acara yang mesti buat.
acara amik gambar.

yang dirai.. kak As (kiri)

kami makan di sini.
Restoran Bawang Kecik.
Jusco AU2 Keramat, KL.
overall... boleh la...
harga? reasonable.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

18 Your Words of Lo♥e

  1. Kenangan yang akan di simpan sampai bila2 tapi persahabatan tu kekal sehingga ke akhirnya.

    ReplyDelete
  2. Sedapnya .....

    kadang kadang naik pening , kenapalah busy sangat sekarang nie ....

    sampai tak tahu apa yang disibukkan ..

    ReplyDelete
  3. Anies..bila kata..'boleh la' tu..macam ada tempat lain yang lagi best kan

    ReplyDelete
  4. bila ada yang farewell ni rasa sedih tu semestinya la kan. Tapi part makan memang tak leh balh/.... mau sedap sedap ajak..hahahaha

    ReplyDelete
  5. yg tomyan tu palng mengancam selera lah hehehe

    ReplyDelete
  6. Pilihan anies apa plk..?
    mcm enjoy je semua tu...kn

    ReplyDelete
  7. Sedapnya....mmng semuanya mengancam ..

    ReplyDelete
  8. Anies..bila dengar Keramat tu, nostalgia juga, masa belajar dulu2, menyewa kat Keramat, AU berapa dah lupa. Hai bilah ldapat lepak kat Bawang Kecik sambil mnegimbau kenangan.

    ReplyDelete
  9. diraikan dengan makan..
    itulah yang jadi kenangan...

    ReplyDelete
  10. singgah disini...
    asiknya yang makan-makan...
    ^_^
    saya jadi laper

    ReplyDelete
  11. so yummy, menunya hehe... apalagi gambarnya bisa muter2...

    ReplyDelete
  12. seladanya mani segar-segar, jadi pingin makan lapeer, sopnya suka banget

    ReplyDelete
  13. Salam...InnshaaAllah persahabatan ini akan kekal sampai bila2..

    ReplyDelete
  14. blog anies bertukaq lg.. hehe.
    mriahnya dgn makanan. nina pun tunggu budak2 li habis bru dpt makan mcm ni

    ReplyDelete
  15. wah asyik banget mbak bisa makan bareng-bareng teman bersama-sama, pasti seru banget ya :)

    ReplyDelete
  16. wahh jadi lapar nihh,, bagi-bagi sini dong

    ReplyDelete
  17. Makanannya lezat apalagi di tambah rame rame ngumpul jd nambah semarak suasana:)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆