Just the two of us

10:25 am


Yang Ni Pun Best Juga Taw!

28 Your Words of Lo♥e

  1. nak berdua saja no disturb...

    ReplyDelete
  2. miaw ni tgh buat video klip ke..hehe

    ReplyDelete
  3. telinga dah kebelakang , tinggal tunggu start enjin jer nih ... heheheee

    ReplyDelete
  4. kucing nya hampir mirip sama kucing di Indonesia ya mizz. Disini kucing nya juga kurus-kurus hehehe ^^

    ReplyDelete
  5. kucingnya unyu :) kayak saya :D

    ReplyDelete
  6. meow..meow!!,berdua lebih baik :)

    ReplyDelete
  7. kucing pon pandai buat buat dating.. ^^


    salam singgah.. :)

    ReplyDelete
  8. hamboih..dok jejauh plak 2 ekor..ni hehe

    ReplyDelete
  9. ala..jgn la majuk..meh la dekat sket. senang I nak pujuk. hiks

    ReplyDelete
  10. Apalah citer kucing dua ekor ni agaknye ye...

    ReplyDelete
  11. agak2nya apa la si comel ni berbincang ye..ataupun bertanya kabar dah lama tak jumpa..

    ReplyDelete
  12. Ada sempadan yang memisahkan..
    Kaler lain2 :D

    ReplyDelete
  13. kucing anies ke tuu?? cantik yg belah kanan :)

    ReplyDelete
  14. hahahah!!cam dekat tap jauh je :P

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆