Molten Lava

9:40 am

...السلام عليكم

Sesekali layan tekak...
lagi pun bukan selalu datang ke sini...

funnel cake with ice cream and banana.
RM10.50.

churros.
(sekali tengok macam sosej)
RM5.20

teh & hot chocolate.
RM10.40

ni la kafe nyer.
terletak di lower ground (LG), new wing, 1 Utama Shopping Centre.
berhadapan dengan Daiso.

sebelum terlupa, SALAM MA'AL HIJRAH 1435 kepada bloggers semua!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

41 Your Words of Lo♥e

  1. salam Muharram...sedapnya jamu selera.

    ReplyDelete
  2. Gambar yang atas sekali tu memang nampak sedap la anies..teringin pulak nak mencuba

    ReplyDelete
  3. Waa sedapnya Anies, menggoda betul tengok gambar2 tu. Dah lama ummi tak pergi One Utama, kalau pergi nanti kena usyar juga Cafe ni.

    ReplyDelete
  4. besnye sedap semuanya
    ni rasa nak gi makan ni
    salam perkenalan dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni no 414

    ReplyDelete
  5. pepagi hari jenguk blog akak,
    tengok2 nmpk mknan.. rawrrrr!
    terus siap2 nk g kedai mkn..hehe


    slm maal hijrah kak :)

    ReplyDelete
  6. Salam Maal Hijrah...
    sedapnya ice cream..

    ReplyDelete
  7. harga bole tahan...
    sedapnya yang atas sekali tuh..

    salam maal hijrah juga..

    ReplyDelete
  8. hurm.. macam best jerk. tapi macam jauh jerk..

    ReplyDelete
  9. salam maal hijrah

    tgk gambar pertama terus terbayang banana split

    ReplyDelete
  10. Tetba trus lapaq..hehe..pisang tu nmpk sedap bgt..hehe

    Mmg betul tu..praktis makes perfect kan..nnti2 wat roti lg..bersemangt. :D

    ReplyDelete
  11. BUkan main lagi makan. Hehe.. Sedap nampaknya tu.. :p

    ReplyDelete
  12. pestime tengok ni. sedap ke? kalau dah namanya eskrem.. mesti sedap kan...kan..


    mcm mcm restoren best kat KL noh.

    ReplyDelete
  13. layan tekak macam ni?

    ini melantak!

    kah kah kah!

    ReplyDelete
  14. perrgghhh gambar boleh pusing2...hahaha

    nizamijam.com

    ReplyDelete
  15. Salam maal hijrah anies..akak telio ngan funnel cake ngan icecrean tu..sedapnyer..

    ReplyDelete
  16. 1 RM berapa rupiah ya sis kira kira
    Salam dan selamat tahun baru Maal 1435 H.. :)

    ReplyDelete
  17. kelihatannya sangat sedap ini makanannya hehe :D
    jadi ingin mencicipinya dech huhuhu ^^

    selamat tahun baru hijriyah mizz :)

    ReplyDelete
  18. sedapnya...fuhhh mmng terliur tengok..

    Salam Maal Hijrah utk Anies..

    ReplyDelete
  19. nak menyebutnya pun berbelit lidah kak anies ooii..

    p/s salam 1 muharram 1435H

    ReplyDelete
  20. sesekali belanja tekak dengan benda yg mahal syok gak kan... hehehheeh...

    ReplyDelete
  21. yg gambar first 2 nampak sedap... heheh salam singgh n slam maal hijrah...

    ReplyDelete
  22. sodapnyo eskremmmmm....tah bile la blh jejak kaki kt one utama..nak ke ikea pon jarang..isk

    ReplyDelete
  23. salam maal hijrah anies.. nampak sedap tu.. :D

    ReplyDelete
  24. sedapnya makan-makan tu, nak kena cuba juga macam ni sekali sekala menjamu selera.

    ReplyDelete
  25. Hari tu ada tengok sorang chef tu buat churros, nampak mudah...

    ReplyDelete
  26. yg memule tu mengiurkan.. tergeliat lidah nak menyebutnya.. belum mkn lg kikikiki

    ReplyDelete
  27. sedapnyaaa ! :)
    salam maal hijrah juga anies

    ReplyDelete
  28. sedap-sedap banget makanannya. gimana cara masak nya miss? kasih tahu dunk resep nya ^^

    ReplyDelete
  29. uhuiii dah la tgh lapo skrg ni hihi
    tgk gmbo mknn mmg meleleh :p

    ReplyDelete
  30. btol2 menggugat iman ni...wawa tengah on diet...sabar2

    ReplyDelete
  31. nampak sedap tapi harganya pun blh thn juga ...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆