1Malaysia Book Expo 2013

10:38 am

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

35 Your Words of Lo♥e

  1. mesti makin bz nanti kan Anies..tapi yang pasti seronok juga kan.

    ReplyDelete
  2. mcm menarik jer nie..
    kene tanda awal2 ni dlm kelendar.

    ReplyDelete
  3. Dia datang lagiii...tapi tak pernahnya sempat nak pergi.

    ReplyDelete
  4. lelong buku... erm macam best jerk...

    ReplyDelete
  5. kalau ke sini boleh borong buku banyak2....

    ReplyDelete
  6. Sesuai sgt laa kalau pergi nak borong buku..kan.. :)

    ReplyDelete
  7. Hari tu dtg Sabah kan? akak cuba juga nak hubungi Anies tapi taktahu mcmna caranya.

    ReplyDelete
  8. wahhh..mcm best jekk..mcm best jekk ni...

    ReplyDelete
  9. salam anies....sori lama akak tak singgah sini....akak bz sangat.
    menarik nmpak majalah adik muslim dan sayang muslim tu.....anies tolong beli kan bole? akak bank in duit.
    email akak nealopah@gmail.com anies bg no fon yer. senang nk comunicate.

    ReplyDelete
  10. wah.. menarik ni anies.. insya-Allah kalau berkelapangan nak bawa anak saudara ke sana..

    ReplyDelete
  11. Pastinya iven nih bakal ramai ya mizz :)

    ReplyDelete
  12. wah jadi pengen juga saya berkunjung di event book expo ini. pasti menarik sekali buku-buku nya ^^

    ReplyDelete
  13. bestnye.. nape la kat penang ni susah nau nak wat pesta buku. menci..

    ReplyDelete
  14. dh byk kali buat kan, tp x leh nk smpi huhuuu

    ReplyDelete
  15. Banyak buku2 baru yg akan keluar ada kat sini.. adoi.. abis laa duit dok nak borong buku2..nie

    ReplyDelete
  16. wah..diskon smpai 70% menarik ni..

    ReplyDelete
  17. kalau kt sana lg nina dh serbu.. huu sedih xdpt beli buku

    ReplyDelete
  18. kalu le dekat... mmg syiok terjah ni!

    ReplyDelete
  19. waa bestnya anies...akak skang dah duduk jauh..huhu

    ReplyDelete
  20. bestnya kalo dapat pergi ni..potongan sampai 70%..syoknya..

    ReplyDelete
  21. alaaa...xsempat pegi yg ni..sempat pegi bbw je :(

    ReplyDelete
  22. wah pasti rame banget tuh acara pameran nya ^^
    boleh ikutan nggak mizz ^^

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆