Minal 'Idil wal Faaizin

5:30 am

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

40 Your Words of Lo♥e

  1. slmata ari raya, maaf zahir n batin :)

    ReplyDelete
  2. anies, selamat hari raya...
    maaf juga jika ada terkasar bahasa...

    maaf zahir & batin...

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya anies, maaf zahir batin. berhati2 memandu bila balik kg nanti ye. panjang umur kita jumpa lagi muahhhhhhhhh

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya anies..
    mudah2an dosa kita terampun dalam bulan ramadan ini..

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Anies...selamat hari raya ye, maaf jika ada salah dan silap dan terkasar bahasa.
    Ps ; Tqvm dear atas kiriman kad raya.

    ReplyDelete
  7. Anies...selamat hari raya ye, maaf jika ada salah dan silap dan terkasar bahasa.
    Ps ; Tqvm dear atas kiriman kad raya.

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya Aidilfitri buat anies dan keluarga..
    moga selamat perjalanan pergi dan balik beraya di kampung.. ;)

    ReplyDelete
  9. Salam Aidil Fitri. Raya kat mana?

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Selamat hari raya dik..maaf zahir batin...

    ReplyDelete
  12. salam aidilfitri.. mohon kemaafan di atas keterlanjuran kata sepanjang perkenalan kita.. hati-hati pulang ke kampung..

    ReplyDelete
  13. slmat hari raya aidilfitri sis..

    ReplyDelete
  14. mabuk madam letak cursor kt gambau anies.. bepusing..hahah
    btw slmt hr ry maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  15. Anies , selamat hari raya dan maaf zahir dan batin yer...;)

    ReplyDelete
  16. Salam Aidilfitri dari Blog Uncle Zuan dan Saiazuan Blog :)

    ReplyDelete
  17. Ramadhan dah nak labuhkan tirai..
    knor nak minta maaf jika knor ada buat salah
    sama ada knor sengaja atau tak sengaja
    tapi knor tetap hamba Allah yang jahil
    asif jiddan semua..

    selamat hari raya bt anies sekeluarga

    ReplyDelete
  18. salam aidilfitri.
    maaf zahir & batin :)

    ReplyDelete
  19. salam lebaran, maaf zahir batin

    ReplyDelete
  20. Saya mengambil peluang ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua rakan saya di Malaysia dan di mana jua anda bearada. Selamat sejahtera kepada anda sekeluarga.
    Semadikan satu lagu dalam hati mu dan semoga sentiasa ceria.
    Teman mu dari Canada.
    Lee.

    ReplyDelete
  21. selamat hari raya aidlifitri maaf zahir & batin kepada seluruh muslimin & muslimat...

    ReplyDelete
  22. selamat hari raya aidilfitri anies.. maaf zahir & batin :)

    ReplyDelete
  23. selamat hari raya aidilfitri anies
    maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  24. salam Anies...terima kasih. saya baru terima kad raya Ana Muslim.

    ReplyDelete
  25. Pak Temuk harap raya tahun ini anies lalui dengan penuh gembira, dalam keadaan sihat sejahtera. Semoga apa juga amalan yang sempat dilakukan sepanjang Ramadha, khususnya, mendapat ganjaran hebat dari Allah. Maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  26. selamat hari raya juga buat anies, maaf zahir batin jika ada kesalahan selama kita berkenalan..

    ReplyDelete
  27. Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf andai ada salah silap selama perkenalan kita ;)

    ReplyDelete
  28. selamat hari raya.. jom2 update cerita raya lak...

    ReplyDelete
  29. Salam syawal anies...lum terlewat lg kan...mohon ampun maaf walau hnya brsahabat di alam maya;-)

    ReplyDelete
  30. selamat hari raya dear...maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete
  31. http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/08/terima-kasih-hadiah-ga-dan-kad-raya.html

    ReplyDelete
  32. Wahh cute laa kad raya Anies.. :)

    ReplyDelete
  33. selamat hari raya Anies... Maaf zahir dan batin... :D

    ReplyDelete
  34. selamat hari raya,anies..maaf zahir & batin :))

    ReplyDelete
  35. selamat hari raya anies.

    Alolo.. tak dapat la nak tengok betapa shanteknya mak datin di hario raya.

    sedih tau

    ReplyDelete
  36. Anies. Selamat hari raya ;)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆