Why i am so cute?

9:08 am

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

22 Your Words of Lo♥e

  1. geramnya tengok.. sangat comel.. picture yang last tu tak siap posing dengan musuh ketat warna sedondon lagi.. hihi.. :D

    ReplyDelete
  2. suka tengok tapi geli nak pegang tau anies...

    ReplyDelete
  3. Tak boleh...tak boleh...

    Comel tapi org ada asthma tak boleh main kucing!

    ReplyDelete
  4. huhuhu...picta xkuar plak dah kt PC nie...xpe...t rietta relaod kt tabby yea...

    ReplyDelete
  5. ummi peminat kucing ni anies..mai nak bela semua tu hehehe..

    ReplyDelete
  6. geram akak tengok.comel2 sungguh.akak mmg suka kucing sgt

    ReplyDelete
  7. alololo...comeynya...

    picture last tu. leh caya ke tikus leh lepak gitu. kang kena ngap..

    ReplyDelete
  8. alolo semua comellll...geram tengok :)

    ReplyDelete
  9. PM teringin nak bela kucing balik, tapi risau pula perabot rosak dicakar...hehe

    ReplyDelete
  10. comel sangt yang last tu..heeh..

    ReplyDelete
  11. Memang comel!

    Cuma tak comel nya tang dia berak...adoiiii...:P

    ReplyDelete
  12. semuanya comel giler...anak kucing yg kaler oren tu mengingatkan kak zu pada bayong kucing kak zu yg hilang...

    tak sabar nak tunggu mak bayong beranak lagi..

    ReplyDelete
  13. comel sgt..
    klau anak nureen tgk ni, dia pujuk lg la, nak bela kucing sbb nureen x bg dia bela hehee

    ReplyDelete
  14. eeee....geramnya ! rasa nak picit2 je

    ReplyDelete
  15. anis, nak tanya....
    klau anis msk blog nureen, still mcm dlu ker? lmbt & slow?

    ReplyDelete
  16. Alolooo memang kiut miut ;D

    ReplyDelete
  17. mmg cute cumanyer KA takut kucing sikit hehehe

    ReplyDelete
  18. alololol..mmg cute..takde sebab musabab mmg cute je :))

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆