Pink roses

5:56 am



Free Image Hosting View Photos Photo Sharing












Yang Ni Pun Best Juga Taw!

30 Your Words of Lo♥e

  1. Comelnya...
    Segar mata tengok bunga2 tu...

    ReplyDelete
  2. I love Pink Roses..

    Dari ngantuk tadi terus celik luas ;D

    ReplyDelete
  3. terbau2 bunga rose sampai sini nok... :)

    ReplyDelete
  4. cantikkk...mesti harum bau nye...

    ReplyDelete
  5. rose..oh tidak....
    suka tau he..he..

    ReplyDelete
  6. nama pun perempuan. mesti la suka rose. hehehe..

    kalau la dapat sejambak. besh besh

    ReplyDelete
  7. cantik pink rose ni...nanti bt hantaran anies warna ni ye...


    p/s ada msg atau cl knor ke..

    ikutkan tak boleh..he~ tapi sebab anies regular akak..di maafin la..boleh..cmfrim ye 14 blg comel ye..

    ReplyDelete
  8. bunga melambangkan wanita

    ReplyDelete
  9. tahun ni igt nak tukar bunga la utk raya nnt. bunga semua dah kusam2, tgk gambar bunga ni... mmmm... segar!!!

    ReplyDelete
  10. Mana2 wanita yg dapat hadiah bunga ni pasti hatinya berbunga2.

    ReplyDelete
  11. suka bunga ros kampung.. cantik dan wangi.. :D

    ReplyDelete
  12. pink roses memang santekkkk..
    senyum ke telinga bila ada yang sudi memberinya waktu muda2 dulu..hee

    ReplyDelete
  13. sape tak suka bunga kan.. ;)

    ReplyDelete
  14. sedap mata memandang.... :)

    ReplyDelete
  15. em, cantek pula rose warna pink ni kan~

    ReplyDelete
  16. berpusing2 kepala uncle tengok bunga ros tu..hehe

    ReplyDelete
  17. cantik betul bunga2 tu... sejuk je mata mandang.. hehe

    ReplyDelete
  18. damainya tengok ciptaan Allah ni...sejuk mata memandang..lagi best kalau dapat hidu harum bau bunga ni =)

    ReplyDelete
  19. favourite saya ni..kalau letak dalam rumah boleh feeling-feeling romantik gitu :)

    ReplyDelete
  20. dah lama tak bagi bunga rose dekat wife...hehe

    ReplyDelete
  21. Sweetnye semua...

    Pss.s...thanks jemout rietta join..nak sgt...

    ReplyDelete
  22. suka bunga rose..hehe
    kt rumah tanam rose merah

    ReplyDelete
  23. akk pun ada tanam bunga rose..tapi tak secantik rose2 yang ada dalam gambar ni..

    ReplyDelete
  24. kata orang..pink roses mlambangkn kasih syg :))

    ReplyDelete
  25. letak atas meja time raya , mmg best !

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆