Flowery bear

5:30 am







Yang Ni Pun Best Juga Taw!

26 Your Words of Lo♥e

  1. kiutnyer...kalau si kecik hannan tengok ni, mesti geram...=)

    ReplyDelete
  2. kan best kalau dapa hadiah bear.. x pernah dapat tau.. nak beli sendiri...

    ReplyDelete
  3. assalam anies..acik pun suka..lagi bila boleh berpusing pusing tu

    ReplyDelete
  4. byk tue bunga.. hehe
    antara semua nureen suka yg 2nd last :P

    ReplyDelete
  5. Alamak...akk tak boleh tgk bear, mengingatkan pd sesuatu yg kakpb benci. Kesian kan...pdhal cute sgt. Kreatif yg menciptanya.

    ReplyDelete
  6. dari bunga tuh...kreatifnya mereka

    ReplyDelete
  7. Kiut gila..puasa ke tak agaknya bear2 ni semua hahaha

    ReplyDelete
  8. comelnye....tangan kreatif boleh buat ni...wawa tangan kasar...mesti lunyai bunga2 tu nanti i kerjakan hihi

    ReplyDelete
  9. kalau dapat dekat dak Nuha ni, habis.. ;)

    ReplyDelete
  10. kat rumah kakain ada byk bear ni..dah beranak pinak...separuh dah buang...

    ReplyDelete
  11. cantik..pandai diorg nikan..

    ReplyDelete
  12. hmm...pada PM tak kiut pulak , menakutkan iyerlah...hehe

    ReplyDelete
  13. comelnya.. memang kratif orang yang buat ni.. suka3.. :D

    ReplyDelete
  14. salam Anies...Comel & sgt kreatif!

    Okey,ttg kuih mini popia yg akak jual tu...rega camni.

    300 gm=RM15
    1/2 kg=RM25
    1 kg=RM45
    HARGA TAK TRMASUK KOS POSLAJU YA!

    ReplyDelete
  15. singgah sini dan salam kenal dari blog laguna merbok..

    ReplyDelete
  16. ummi yang dah tua2 ni pun suka teddy bear Anies, yang flowery ni kalau dapat satu lagi cantik!

    ReplyDelete
  17. cutenya!!!!!mesti mahal nikan???

    ReplyDelete
  18. sangat cute dan kreatif la. nak beli bunga dapat bear. hehehe

    ReplyDelete
  19. comelnya..mesti syg nk peluk kalau ada bear ni

    ReplyDelete
  20. alololo.. comeinya... tetiba teringat pada Ayumi kesayangan alisya... heheh

    ReplyDelete
  21. hmm.. memang comel tapi sebab aku laki so tak minat sangat. =)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆