Thr3e

10:28 am

...السلام عليكم

Hari ni, genaplah 3 tahun usia blog ni.
how time flies.
daripada suka2 baca blog kakak ipar, akhirnya terjebak juga.
(kak M... bila nak update ni? baby Arissa dah boleh berlari dah ni!)

tak dinafikan, dalam tempoh 3 tahun ni, banyak perkara / benda yang anies peroleh / pelajari daripada planet blogging ni.
ada yang lucu, ada yang sedih, ada sedap (blog masakan), ada yang comel (blog cerita pasal anak2) dan ada juga yang pelik2.
itulah yang istimewanya tentang dunia blogging ni.

apa2 pun, di kesempatan ni anies nak ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH yang tak tertingga kepada anda (termasuk encik dan puan anon) yang sudi membaca, komen termasuklah 'mem'folllow blog ni.

segala kekurangan, tersilap kata (typo juga), anies mohon jutaan kemaafan.
juga nasihat, teguran (juga sindiran), pesanan khidmat masyarakat anies terima dengan terbuka dan berlapang dada.

mudah2an jika ada perkara baik yang dikongsi di sini, harap dapat dimanfaatkan bersama.
dan mudah2an juga usaha yang tak seberapa ni, akan diberkati-Nya.

terima kasih.


hari ini juga, adalah hari ulangtahun pemergian abah anies.
jika tak keberatan, mohon kalian sedekah al-Fatihah untuk arwah.
al-Fatihah...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

23 Your Words of Lo♥e

  1. wow...dah 3 tahun berblogging...lama jugak tu...teruskan blogging okey...


    Al Fatihah buat arwah abah anies...

    ReplyDelete
  2. Happy Anniversary buat blog Anies

    dan salam takziah atas pemergian ayahnda.. Moga roh arwah dicucuri rahmat Ilahi

    ReplyDelete
  3. condolence to you anies. lumrah kehidupan, mati itu pasti.

    ReplyDelete
  4. hepi aniversary buat blog anies..
    kejap dah 3 tahun...
    al-fatihah buat arwah...

    ReplyDelete
  5. keep up the good work and keep on blogging anies...al fatihah utk abah anies..

    ReplyDelete
  6. semoga sukses...

    al-Fatihah

    ReplyDelete
  7. Dah 3 tahun ye Anies,tahniah..!
    Seronok dapat kenal Anies selama berblog ni.

    Al Fatihah buat arwah abah Anies, moga rohnya sentiasa dicucuri rahmat.

    ReplyDelete
  8. lama!semoga kak anies terus blogging dengan rajin dan happy!yang penting kita enjoy dan suka dengan apa yg kita buat kan.....chayoookkk :)

    ReplyDelete
  9. tahniah dah 3 tahun..dan al-fatihah utk arwah...semoga rohnya dicucuri rahmat

    ReplyDelete
  10. Al Fatihah...wahh..samalah kita dah 3 tahun blogging :)

    ReplyDelete
  11. sama la kita..3 tahun dah berblog..tapi akak bulan 4...

    ReplyDelete
  12. wah dah 3 tahun ye... seronok kan dalam planet blogging nie..hehehehe

    al-fatihah utk arwah abah anies...

    ReplyDelete
  13. al-fatihah untuk arwah ayah anies..

    selamat ulangtahun ke-3 untuk blog comel ni, semoga terus bersemangat untuk menulis.. :D

    ReplyDelete
  14. Al Fatihah buat arwah ayah...

    Selamat menyambut ulantahun berblog ketiga tahun..:) Mmg sama macam saya juga..banyak bena2 positif yg saya dapat dari ber blog...paling best, saya tambah ramai kawan baru...:)

    ReplyDelete
  15. Hi Anies, congratulations! Wishing you more happy blogging in the years to come....
    And keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  16. yeayy dh genap 3 thn..hehe
    al-fatihah buat abah anies..

    ReplyDelete
  17. Al-Fatihah-

    dah 3 tahun dah ye. mantop!

    Menang RM35.join my GA

    lovingwantie.blogspot.com/2013/06/menang-rm3500-melalui-ga-lambang.html

    ReplyDelete
  18. tahniah kerana sudah mencecah 3 tahun...marilah sama2 kita memeriahkan lagi dunia blogging...:)

    ReplyDelete
  19. salam.
    awak,tumpang lalu.
    kte nak promote sikit.
    kte ade jual aura white RM130 je.
    free postage + shaker + 5 free gift.
    kalau nak, contact kte ae.
    Diba 012 7009100 :)

    ReplyDelete
  20. alfatihah buat arwah abah anis. juga alfatihah buat abah nina.....

    ReplyDelete
  21. salam Anies...tahniah dah 3 tahun..

    Al-Fatihah.

    ReplyDelete
  22. al-fatihah buat arwah ayah anies...happy 3rd anniversary buat blog anies :)

    ReplyDelete
  23. syukur alhamdulillah... tahniah anies... moga terus rajin berblog...

    Buat arwah ayah anies... moga tenang di sana... Al-fatihah

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆