Soooo cute!

8:59 am

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

26 Your Words of Lo♥e

  1. alolo comelnya...baby ni setiap kali tengok memang menenangkan jiwa...wlupun just tengok gambar je...kat desktop wawa ni pun pic baby :D

    ReplyDelete
  2. Tiba2 rasa nak tambah lagi sorang...hahaha...

    ReplyDelete
  3. comel sesangat tu anise.. kalau der depan mata memang ku gigit2tu.. oh tak boleh yerk...

    ReplyDelete
  4. so cute like the owner of this blog...

    ReplyDelete
  5. cute nye....geram tengok. nice sharing.

    ReplyDelete
  6. selain kata2 hikmat tu....gambar2 baby ni beri saya inspirasi utk photoshoot newborn utk baby baru lahir nanti..;)

    ReplyDelete
  7. cutenya.... putih bersih!

    ReplyDelete
  8. cutenya...indahnya mutiara kata.

    ReplyDelete
  9. assalam,

    salam ziarah...
    memang cute sangat, pandai jurufoto ni...gaya aksi yg natural baby2 ni menambah menarik lagi..

    ReplyDelete
  10. picture baby jelir tu sangat cute. rasa nak jelir sama lah..

    ReplyDelete
  11. Anak matsaleh mmg putih gebu sungguh...suka sangat tgkkkk :)

    ReplyDelete
  12. wahhhh..gud quotes come with cute babies..sbetulnya mlambangkan kecomelan & kesucian :)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆