Poor Kiko...

9:40 am

...السلام عليكم

Beberapa hari yang lepas, Kiko balik rumah dengan sebelah mata yang membengkak.
lantas dibawa berjumpa veterinar.
kata veterinar, besar kemungkinan mata Kiko ni kena sembur dek bisa ular atau pun air liur katak.

lepas 3 hari, bengkak tu dah surut.
tapi anak mata Kiko still tak nampak.
putih jer...

yang ni lepas bubuh ubat.
agaknya 'lalok' sekejap.
tu yang mengantuk je.
kesian Kiko...
bimbang kalau2 lepas ni Kiko jadi Kasim Selamat.
huwaaaaaaaaaaaaa......

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

28 Your Words of Lo♥e

  1. siannya kiko..pakaikan dia spek itam la len kali

    ReplyDelete
  2. Ala syiannya...kucing ni kan suka merayau2..tu yg mungkin trkena.harap2 jgn la sampai jadi buta...syainnnnnn

    ReplyDelete
  3. kasihannya kiko...
    kena tang mata pulak tu...
    minta2 semuanya ok anies...

    ReplyDelete
  4. Akak suka kucing tapi bila dalam keadaan spt ini yg buat tak tahan. Boleh nagis walaupun dia hanya seekor kucing.

    ReplyDelete
  5. kasihan kiko.. semoga kiko cepat sembuh.. kalau ditakdirkan jadi kassim selamat, semoga kiko tabah..

    ReplyDelete
  6. kesian kat Kiko...kena cari teman utk kiko tu...

    ReplyDelete
  7. alahai sian Kiko...cepat baik ye sayang...

    ReplyDelete
  8. kucing saya kena makan ngn ular sawa.lg sedih :(

    ReplyDelete
  9. comel je kiko. mcm jenama baju. hehe

    ReplyDelete
  10. Kesiannya..harap2 mata Kiko ok lepas ni.
    Caaayang. Kiko juga!

    ReplyDelete
  11. Kiko tak dpt nk cite apa dah jd kat dia, kesiaaaaan. Kucing kakpb dulu dilarang keluar rmh, mmg kakpb tak suka. Masa tu kakpb dok flat kat Kajang. Sekali dpt keluar, terus sesat...haha...satu hal plak mncari dia.

    Kakpb area Putatan, dkt jg dgn bndr kk, nape?

    ReplyDelete
  12. alaaaa kiko.syian.get well soon.

    ReplyDelete
  13. siannye kiko...seram dengar kena sembur dengan bisa ular or air liur katak...hope mata kiko cepat sembuh

    ReplyDelete
  14. alamak,kesiannya kiko..tp dia ok x anies?maksud k'imi masih ceria & makan mcm biasa?masih brgerak2 & main2 macam biasa x?

    ReplyDelete
  15. kesian kiko..jgn sampai nasib dia jd kasim selamat udah ler..harap2 dgn ubat yg ada mata nya cepat sembuh

    ReplyDelete
  16. ala siannyer even KA takut kucing sikit hehehe

    ReplyDelete
  17. kesiannye dia...ecah pon skang dh pandai jinak2 ngn kucing..dulu x suka, skang sayang woooo...hehe

    ReplyDelete
  18. anies..tadi anies bukak blog wawa...nampak macam biasa je ke or pic naik tanda seru...

    ReplyDelete
  19. uih..bahya tu..kesian dia..

    ReplyDelete
  20. oh PM tumpang simpati...huhu

    ReplyDelete
  21. kt org pun pedih mata, ni penangan jerebu jugak ker??? cian kiko...

    ReplyDelete
  22. nanti nak masuk gambar adik (kucing) la..... bila tidur macam garfield. hehehe..

    ReplyDelete
  23. Eehhh air liur katak pown bleh jd cmtu.l.lmiga kko cpat smbuh....

    ReplyDelete
  24. kesian kt kiko.. nanti baik la tu

    ReplyDelete
  25. alo kesiannyer dia... harap dah sembuh...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆