Friend

9:46 am

...السلام عليكم

Adakalanya, kita boleh tahu siapa kawan dan siapa sahabat dengan hanya satu kesilapan sahaja...

ini *kawan siam* saya.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

25 Your Words of Lo♥e

  1. dah macam kembar dedua baju n tudung sama kalernyer tu...

    ReplyDelete
  2. Nak uji seorang kawan itu hanya kawan, atau sahabat.....ialah ketika kita sedang susah/bersedih

    ReplyDelete
  3. susah nak cari sahabat sejati

    ReplyDelete
  4. kembar siam ni, dua2 comel.. nak cari kawan senang sangat, tapi nak cari sahabat sejati sangat susah.. sahabat sejati dia akan setia bersama kita tak kira di waktu susah atau senang.. kawan bila kita senang dia selalu dampingi kita, tapi bila kita susah dia akan meninggalkan kita seorang diri..

    ReplyDelete
  5. dah tak boleh nak bagi full commitment tuk kawan.


    ReplyDelete
  6. Anies..dua2 nampak comel.

    Susah mencari sahabat kan, tapi kalau dah ada kena jaga betul2,hilang seorang sahabat umpama hilang permata bernilai.

    ReplyDelete
  7. berkawan biar seribu....tapi sahabat nak cari satu pun susah kan..?

    ReplyDelete
  8. sahabat, hilangnya tiada ganti

    ReplyDelete
  9. kembar siap yg sama2 cun... time kita dlm kesusahan sahaja dpt mengenal siapa kawan n siapa sahabat... tul? :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah... sy ada sahabat sejati susah senang bersama... hope silaturahim kami x terputus..

    ReplyDelete
  11. seronok ada kawan yang betul betul ikhlas berkawan dengan kita
    tapi di tempat sekarang ni akak keliru tentang makna kawan yang bekas kawan kawan huluran

    ReplyDelete
  12. ingatkan bergambar dengan patung tadi...hehe


    * nak minta jasa baik tolong remove dan masukkan balik link URL blog PM dalam bloglist Anies yer...tq...:)

    ReplyDelete
  13. dat's normal sis. the only people dat you should rely on will be our own family. itu pun, kdg2 boleh kecewa. have a nice day...

    ReplyDelete
  14. yup. tapi ingatlah kebaikan yang dia pernah buat. jangan hanya sekali kesilapan kita menghukum dia. Nice entry :D

    ReplyDelete
  15. hihihi pakai baju sama ya hihihi comel jer..

    ReplyDelete
  16. Moga persahabatan akan kekal selamanya ;)

    ReplyDelete
  17. cantik la baju..beli kat mana??

    ReplyDelete
  18. betul tu.. itu satu taktik yg selalu dibuat kalau nk tau kawan sebenar

    ReplyDelete
  19. eheheh!!kawan siam ye????comel jer dedua tu..betul tu....brsahabat ni klau x ikhlas..elok jd kera sumbang je,ahahah!!

    ReplyDelete
  20. mereka yang hadir ketika kita susah/sedih... itulah kawan/sahabat...

    ReplyDelete
  21. kesilapan / masalh itu sebenarnya memberi petunjuk kpd kita siapa kwn itu sebenarnya ... uhhh , pinky .

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆