Sarah's farewell lunch

8:49 am

...السلام عليكم

Selepas Sal mengucapkan good bye kepada kami, kali ni turn Sarah pula.
sob sob sob...
dan sama seperti Sal's farewell lunch, kami decide nak raikan juga untuk our beloved Sarah ni.

masih di tempat yang sama iaitu Cinnamon Box, Festival City, Setapak.
kenapa pilih tempat yang sama?
sebabnya, err... sebabnya...
tu je yang terlintas kat fikiran kami masa tu.
;-)

bila masing-masing dah setuju, so tunggu apa lagi!
jom terjah tengok!

ada sesiapa yang nak resign?
moh kita ke sini!


kali ni ramai sikit yang join.
kami pilih untuk makan kat area luar restoran.
kalau tak kerana construction, kami boleh menjamu mata dengan view yang cantik kat sebelah Festival City ni.

yang dirai, Sarah... bertudung hijau.
yang kaler pink tu...
bandung cau cincau.

mi sup bebola.
yang ni siyes sedaaappp!

fish n chip

chicken chop cheese.

yang ni entah apa namanya...
mango dot dot dot.
sedap giler!

yang ni pun lupa namanya...

anda perlu makan penuh berselera... baru syok!
macam budak tudung kuning tu...

tengok tu!
liciiinnn...

all the best to Sarah!
credit pic: yana.


p/s ada yang kata, tayang2 pic makanan = sakit mental.
hehehe... lawak rasanya.
habis tu, kalau yang up pic yang tak senonoh dan yang seangkatan dengannya tu, tak sakit mental la yek?
tak cukup dengan tu, boleh buat video, khabar kat 1 dunia, you pakai spenda merah, bra merah etc, mmm tak sakit mental la tu yek?

just my two cent!
;-)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

21 Your Words of Lo♥e

  1. teruja nak makan me sup bebola. akk nya feberet..

    ReplyDelete
  2. Wowww!! memang nampak sedap mango dot dot tu... :)

    Alahai terliur plak ;)



    p/s : TQ syer psl homestay tu, boleh tau nama homestay senang nak google tgk keadaan rumah :) TQ tau :)

    ReplyDelete
  3. makanan semua sedap2!

    sebenarnya, saya ada baca artikel asal pasal 'sakit mental tayang gambar tu'. sebenarnya researcher tu bukan kata sakit mental pun, cuma bila editor? akhbar Utusan Malaysia publish, dia pi translate as sakit mental! haha

    ReplyDelete
  4. Anies..mango dot dot dot tu mengancam betul, kalau dekat dah ajak suami anak2 ke Cinnamon Box tu malam ni juga, hehe..

    ReplyDelete
  5. Budak tudung kuning tu memang kalau makan beriya2...lupa orh kiri kanan, depan kalau belakang lagilah tak ingat...:)

    ReplyDelete
  6. hah..betul ke daddy ziyyad. editor leh tertanslate jadi sakit mental? hahahaha.. kelakor. haish... sipi sipi lagi kita tak kena perli tau.

    sebab ramai yg baca artikel tu. then sesapa yg dok snap gambar makanan, akan ada senyum senyum sumbang. haa... bila dorang senyum senyum sumbang tu la yang boleh buat sakit mental.


    moga kawan kamu tu success! happy farewell for her. happy ke? kalau akak bila ada kawan nak resign sedihhhhhh... sob sob.

    ReplyDelete
  7. sampai licin!oklah tu..tak membazir

    ReplyDelete
  8. lapo bila mai sini...bandung cincau tu kemain menggoda lagik tu...

    ReplyDelete
  9. selalu gi sanatu tapi tak penah Nampak kedaini... mungkin tak perasanlertu.. kena cuba gakni...
    pss:::: tuler pasal ngapaler pulak jadi sakit mentalkan.. nak berkongsi kegembiraanjerkan.. tapikan mungkinler kalau cam haritz iskandar kata dalam lawak ker der tu.. melampaukan takat teh tarik berkali2 muat turun kat fb... kan.. kan...

    ReplyDelete
  10. mango dot dot tu mengancam anies...
    licin konpom sedap ni...

    ReplyDelete
  11. lameeeee xjalan2 jenguk anies.. jemput tengok keychain comel kt page siswi.. wiwiwi

    #terliur chicken chop tuuu.. =="

    ReplyDelete
  12. hehehe sedihnyer bila kawan yang baik nak tinggalkan kita kan... yg penting sentiasa keep in touch lah !

    ReplyDelete
  13. lagi elok tayang makanan hihihi....jamuan majlis perpisahan ya...

    ReplyDelete
  14. semoga Sarah berjaya dalam perkara yg diceburinya...:)

    ReplyDelete
  15. Yummy....

    Pss...eeh ye ke....rietta bru pertama kli ke sana....

    ReplyDelete
  16. salam ukhuwah dari bunda...amboi banyak nte makanan kat sini..

    ReplyDelete
  17. singgah pagi2 tengok makanan lapor pulak....semuanya sedap2 he heee...

    ReplyDelete
  18. penulis yang tulis artikel tu mesti sakit mental..hahahah..idea dari mana la dia dapat dengan mereka-reka artikel macam tu..

    ReplyDelete
  19. Bukan sakit mental betulnya sakit perut sakit mulut tekak dan sakit selera kan?
    Sebab macam macam rasa nak di makan

    ReplyDelete
  20. Biarkn mereka trjun dgn labu2 mereka,kihkihkih!!alamak..yg anies lupa nama tula yg pling mnggamit selera ni ha..kt mane lg ada cinnamon box ni ye..festival city jauh bebenor :(

    ReplyDelete
  21. Menariknya makanan tuuu ♥

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆