KLIBF 2013 : censored scenes?

9:15 am

...السلام عليكم

Tahun ni hanya 9 hari je berumah dan bertangga kat PWTC sempena KLIBF.
kenapa 9 hari je?
ni kerana hari terakhir, 5hb Mei tu terpaksa ditutup bagi memberi laluan untuk PRU13.

walaupun cuma 9 hari je tapi letihnya ya amat.
lepas 5 hari, anies dah surrender sebab demam + selsema.
maklum sajalah...
dengan cuaca tak menentu, makan pun ikut dan...
sekali kena...
hah, amekaw!
meleleh2 ayaq hidung.
tapi syukurlah, tak sakit kepala.
kalau ditambah dengan sakit kepala, mahu MC seminggu!

well... just nak share gambar2 yang dibidik sepanjang berada di PWTC tempohari.
jangan risau.
semua gambar2 ni dijamin halal oleh JAKIM.

oh, lupa!
terima kasih yang tak terhingga kepada blogger latifah dan kak azieazah yang sempat singgah di booth AM.
kepada yang hadir tapi tak sempat bertemu, moga2 tahun depan kita 'berjodoh' ya!

tag ni sebenarnya penyelamat.
tanpa tag ni...
mana2 pempamer akan suka2 je tarik kita untuk singgah kat booth depa walaupun kita tak nak!

macam biasalah...
saban tahun.
booth AM memang padat dan sesak!

Gwiyomi nombor 1.
tak ada feeling.

Gwiyomi nombor 2.
feeling ke laut.

Gwiyomi nombor 3!
rasa nak geget2 je budak ticit ni!

errr... Gwiyomi takde nombor.
anies suka pic ni.
sebab nampak macam budak rajin, kan?
*muntah*

kalau nak datang ke booth AM tahun depan, yang tak tahan sesak tu, sila bawa tabung oksigen.
;-)

budak2 sekolah...
antara pengunjung teramai di AM.

potret corner yang paling fofular...

suka pic ni!
i loooiikkee!

kawan AM, PTS.
wajib serbu.

juga kawan AM, Popular.
jumpa novelis Suri Ryana kat sini.

BFF yang dok kirim novel ni.
nak harapkan anies beli...
kirim salamlah.
;-)
yang best nyer KLIBF ni adalah semua buku ada diskaun.
macam buku Cerita Bola Sepak tu.
kat MPH = RM35!
kat KLIBF = RM21 jerr.

Tun M, antara tetamu yang hadir saban tahun untuk promote buku beliau.

majlis pelancaran majalah terbaharu terbitan AM, Higlights dan High Five pada 30 April 2013.

Genius Aulad cawangan Wangsa Maju sedang membuat persembahan.
alahai... kumbang seekor je...

silap letak tu!
suppose majlis makan malam pesta buku antarabangsa 2013.

sama macam tahun lepas...
booth AM dapat tempat kedua.
well done guys!

more pic, click here & here.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

22 Your Words of Lo♥e

  1. singgah =) hee best nya ada tun mahathir.

    ReplyDelete
  2. tahniah2..tahun depan ada rezeki jd johan pulak

    ReplyDelete
  3. tahniah..akak pg hari kedua..booth ana muslim terasa bahangnya..ramainya manusia..tabik springlah byk anak remaja yg suka pd ulat buku..

    ReplyDelete
  4. Bestnyer... yg paling best bila ada diskaun gempak macam tu..

    Dan tahniah jugak sebab dpt no 2 ;D

    ReplyDelete
  5. tahniah..teringin gak nak pi.

    ReplyDelete
  6. Anies..ummi tak dapat pergi juga pesta buku tahun ni, kedua2 weekend berada diluar KL. InsyaAllah moga kita 'berjodoh' tahun hadapan.

    ReplyDelete
  7. Oooooo..awak jadi exhibitor AM kat situ...saya baru tau...igt kan kak azie aja yg ada jaga booth...Saya tak sempat pergi...dah lama tak pergi KLIBF ni sebenarnya :)

    Tahniah menang 2nd place :)

    ReplyDelete
  8. banyak sangat buku teringin nak beli aritu.. tapi fulus xde.. dapat belek2 je la.. harap ada lagi hujung tahun ni

    ReplyDelete
  9. masa gi tu unplanned, round2 dalam tu teringat kak anies, tapi xtau booth mana...huhu

    ReplyDelete
  10. gwiyomi no 3 tu sgt cute...murahnya harga buku masa KLIBF ni yer

    ReplyDelete
  11. anak sape yg comel bertudung tu... gewamnyeeeeeeee

    ReplyDelete
  12. tahniah..dpt tempat ke-2 tu dah sgt2 ok.. meriah & ramai org.. gwiyomi 3 tu..sungguh2 comel la.. geram tgk..kecik2 dh pakai tudung...

    ReplyDelete
  13. Kali ni aku tak dapat hadirkan diri ke sana walaupun salah satu dari buku yg aku ada menulis di dalamnya dilancarkan.

    Lau tak, dah tentu dapat bertemu. :-)

    ReplyDelete
  14. meriahnya pesta buku kat sana.... suka betul tgk. kat sini (kelantan) pesta buku kecik2 jer dibuat.. hehehe...

    www.jaakechik.com

    ReplyDelete
  15. Meriah..nya..pic pun cantik2...comellah dak tecik tu..:d

    ReplyDelete
  16. comelnyer baby girl tu bertudung...
    tahniah gak menang...naik johan tu...

    ReplyDelete
  17. Comelnyaaa. Anak sape tuuu

    ReplyDelete
  18. memang meriah.. tak dapat pegi lg. next time :)

    ReplyDelete
  19. seronoknya anies ...dpt jd sebhagian drpd festival yg sgt best gini :))

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆