'Ana Muslim' immortalised in limited edition stamp

11:23 am

...السلام عليكم

KUALA LUMPUR - Berita baik untuk pengumpul-pengumpul setem tegar di luar sana. Ana Muslim Sdn Bhd, dengan kerjasama Pos Malaysia telah mengeluarkan 8 keping setem edisi terhad bersempena kedatangan Syawal 1434H. Mempunyai 8 ilustrasi berbeza, setem edisi terhad ini didatangkan dengan sekeping kad yang boleh dijadikan sebagai album dan juga cenderamata. Bagi yang berminat untuk mendapatkan koleksi setem ini, sila layari facebook.com/anamuslim.my atau menelefon di talian 03-4106 9119 atau datang sendiri ke Ana Muslim Book Shop. Setem edisi tehad ini hanya dicetak sebanyak 100 keping sahaja dan boleh diperoleh dengan harga RM20.



Yang Ni Pun Best Juga Taw!

23 Your Words of Lo♥e

  1. Salam Anies...cantiknya stem!.Bg peminat2 stem pasti tak akan lepaskn edisi ni...

    p/s:Ttg harga Lexee tu..utk yg pakai siang & mlm..harga RM16 & pantyliner...RM17

    ReplyDelete
  2. Salam..akak muncul kembali...rindu kat anies..

    ReplyDelete
  3. Salam..akak muncul kembali...miss u..

    ReplyDelete
  4. dulu arwah abah buatkan setem muka adik beradik, habis satu keluarga dibuatnye specialized setem..hehe

    ReplyDelete
  5. kepada pengumpul setem sila dapatkan laju2

    ReplyDelete
  6. Wah, murah dah tu 100 keping RM20..

    ReplyDelete
  7. murah dan comel..iman suka ni

    ReplyDelete
  8. Murahnya....jauh pulak akak nak ke KL hihihi

    ReplyDelete
  9. teringat zaman nina kumpul setem dulu2. hehehe

    ReplyDelete
  10. Bestnye....eeehhh 100 keping jerr....nie limited edittion nie....

    ReplyDelete
  11. Comeyy...mesti peminat kumpul stem suka nii...

    ReplyDelete
  12. SALAM aNIES..
    Wow.. cutenya setem. Awat tak print lebih banyak? Ramai yang nak tu...

    ReplyDelete
  13. comel setem tuh...pasti mendapat sambutan...

    ReplyDelete
  14. waaa..serius cakap..mmg sweet y comel sgt2 setem tu..kaler pink lagi

    ReplyDelete
  15. woooWWWWW!!!comellll!!cute!!!sweeettt!!pinkkk!!! :))

    ReplyDelete
  16. Ala nape tak tau.. huhuuu..

    dah le cantik, sure dah habis pe..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆