The Jews, movies and Hollywood

9:42 am

Once ternampak buku ni, terus jatuh hati.
tapi disebabkan tak cukup duit masa tu, terpaksalah bersabar.
bila teringat balik, anies memang tak tunggu lama.
terus ke stall tu semula dan beli.
then, excited punya pasal, malam tu juga khatam!
(acu baca Quran, agak2 boleh khatam semalaman tak? ngeh ngeh ngeh)

komen anies: walaupun agak mahal, tapi overall anies sangat2 berpuas hati.
boleh dikatakan hampir setiap knfo yang disampaikan membuatkan anies rasa 'wow!' so, buku ni sangat berbaloi dan memang tak rugi memilikinya.
rating: ♥♥♥♥♥








Yang Ni Pun Best Juga Taw!

19 Your Words of Lo♥e

  1. kajian berapa tahun la tu agaknya~~

    ReplyDelete
  2. propaganda yahudi ada di mana-mana!

    ReplyDelete
  3. nureen ada 1, buku mcm ni tp lupa lak tajuknya.. yg pasti pasal yahudi jugak la...
    yg terbaru nureen dpt, buku "indahnya hidup bersyariat"
    dato' ismail kamus :)

    ReplyDelete
  4. samalah kita, dekat ada 1 buku pasai yahudi ni...tak ingat pula
    kalau kita baca rupanya banyak simbol yahudi sekeliling kita ni...

    ReplyDelete
  5. dkna ada baucar buku. tak guna lagi.. tak tau nak beli buku apa :)

    ReplyDelete
  6. macam best jer buku ni...sekurangnyer kita dapat tahu apa agenda yahudi ni kan...

    ReplyDelete
  7. lepas nie kena cari buku nie....

    ReplyDelete
  8. ermmm .. rasanya buku budak² pun banyak pendedahan yahudi sekarang ni huhuhuhuhu.....

    ReplyDelete
  9. rahsia yg kita tahu tapi xmampu nak buat,. kan kan

    ReplyDelete
  10. ADA BELI..TAPI TAK BACA2 LAGI..TAPI BKN YG INILAH...


    ReplyDelete
  11. wow... nak pinjam... saya suka baca buku yang banyak info...lagi2 yg ada kaitan ngan sejarah...

    ReplyDelete
  12. ya memang berbaloi buku ni. memang pun, my hubby ada cakap LOTR tu sebenarnya citer org yahudi...


    kebanyakkan retis hollywood tu pun org yahudi. dorang la supporter terbesar ekonomi yahudi.

    ReplyDelete
  13. wow mst best buku2 ni.rahsia filem yahudi tu best ke.

    ReplyDelete
  14. Yahudi memang bijak dengan propaganda kan...cuma kita je yang endah tak endah.

    ReplyDelete
  15. thanks atas info tentang buku ini..byk sgt pengaruh yg mereka serapkan tanpa & dgn sedar kan anies?..hu2..

    ReplyDelete
  16. oh, nak try beli la macam ni... macam menarik je..

    ReplyDelete
  17. akak tak pernah baca....cam menarik jer bukunya...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆