New face, new hope and... new me?

10:33 am


Im not updating my blog 5 months since my last post, rite?
apparently im not very good about being faithful to this blog, am i?
agak2 la sikit oii...

apa lagi alasannya kalau bukan super-duper busy. (malas pun ya, tak de mood pun ya)
kalau ada ukuran kebizian, mungkin meternya bawah sikit je daripada meter kebizian milik SU United Nation.


yu ols apa khabar?
harap2 semuanya sihat, ceria dan bahagia selalu hendaknya.


for this comeback... (eceh, ayat retis!)
i decided to once again change the template of my beloved blog.
(amik feel kata orang)
thank you very much to kak ros.

so kalau yu ols nak template yang comel2, cute2, hensem2... roger2 lah kak ros kita ni.
but anywayI just love this new template because its soooo meee

Insya allah, im trying to update day by day (tu pon kalau tak disampuk oleh hantu malas) even just tempek 5, 6 ketul gambar.

ni cover album sebenarnya.

hopefully after this, no more sawang bertempek di blog ni...  :)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

29 Your Words of Lo♥e

  1. selamat kembali.. keep in touch ok.

    lima bulan? wowo lamanya...

    ReplyDelete
  2. selamat kembali dik. SUka header baru tu... lama kan. KA duk tunggu2 juga n3 terbaru... hehehe... keep in touch yek

    ReplyDelete
  3. aniessssss!!!!!!!wssalam..alhmdulillah...k'imi sht2 je :) lamanya menyepi...sykurla dh kmbali :) hrp semuanya ok2 je :)

    ReplyDelete
  4. selamat kembali...lama sungguh menyepi yer...;)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, sihat...
    cerianya rumah baru, suka, suka...

    ReplyDelete
  6. wahhh..! patut la org dtg sini entri yg same je..huhu..anyway, cntik blog Anies ni..puas nak membacanyer..!

    ReplyDelete
  7. sihat je..lama tak nampak..pegi mana..?

    ReplyDelete
  8. Wahhhhh...windu awakkk...

    Lamanya menghilang, gather2 pun tak ada.

    ReplyDelete
  9. as-salam aniesss..

    lama betul menghilang..anies pegi mana haritu? pegi oversea ye? sambung belajar ke kursus ke apa? ceritalah sikit pengalaman anies kt negara orang tu

    ekceli sy pon dah lama x update blog hehe..dekat sebulan dah kot..sy yg tersampuk hantu malas ni haa hihi


    ReplyDelete
  10. mmg lama sesgt anies menyepi...
    crita la g mana, holiday mana..
    mana sempat nureen terjah nureen tinggal jejak..
    nureen pon bz amat skrg nih

    ReplyDelete
  11. welcome back, puan anies.

    so selama ni busy di belakang skrin lar ni. takpe, takpe, nyawa blog sepanjang hayat. hope everything is fine..include u.

    ReplyDelete
  12. welcome back. update je apa2. janji ada benda share

    ReplyDelete
  13. finally!!!!!!
    where hv u been!
    last entry post anies nk g mana ntah lepas tu terussssss hilang..
    hahahaha

    welcome back~

    ReplyDelete
  14. yes..permulaan yg bagus Anies..mmg lama x dengar khabar tup2 mucul komen blog ...haha tanjat aiii !! all the best to U...blog nampak ceria lg , mudah2an akan terus meriah mcm dulu lg.

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah anies dan kembali menulis..kalau lepas lama tak menulis..nak mula balik memang susah sangat nak dapatkan mood kan

    ReplyDelete
  16. anies!!!!! you are back with new appearance.....

    ha, naikkan semangat tu cepat2 n cerita lah apa yang berlaku sepanjang 5 bulan ni..... nak tunggu pesta buku lambat lagi..... hehe

    ReplyDelete
  17. wah lima bulan tak updet tu.. lagi champion dari kak ana.. ngee..

    anyways, welcome back dear...

    ReplyDelete
  18. kihkih.. tap update blog update apa? akak pun dah prgnant 5 bulan tauuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  19. Salam...welcome back. Dah lama sgt Anies menyepi..Cari inspirasi kut... hehehe
    Saya dan family sihat. Anies?

    ReplyDelete
  20. Assalam sis.

    Eh, sama la kita rupanya.
    Selamat kembali!
    Marilah kita merajinkan diri mengupdate blog~ yeay!!! \(^^)/

    ReplyDelete
  21. welcome back akak.lepasni rerajin la update yer.. :)

    ReplyDelete
  22. Ramainya merindui anies...Selamat kembali berblog anies...

    ReplyDelete
  23. salam Anies....

    wah lamanya Anies bercuti...selamat kembali berblog ye....

    ReplyDelete
  24. Kak Ros bab nak mendeko blog memang superb ;D

    ReplyDelete
  25. dah kembali ye..alhamdulillah.

    akak shat aje anies..macam, biasalah..

    ReplyDelete
  26. ehem sgt2 rindu kat entry dan tuan punya blog ni.. ;) cantik header baru secantik tuan punyanya !!..

    ReplyDelete
  27. Welcome back anies, teruja tengok template baru, header pun cantik,so nice, so anies!!!

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆