Bean sprouts

11:36 am

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

33 Your Words of Lo♥e

  1. Bersih je kan... Suka kalau wat kerabu :)

    ReplyDelete
  2. aku tak suka taugeh...sayur lain aku boleh telan, tapi taugeh sampai sekarang tak tertelan..huhu...

    ReplyDelete
  3. xbape suka taugeh... tengok jenis masakan.. haha.. memilih sgt kan..kan..

    ReplyDelete
  4. taugeh memang sedap..suka..suka..

    ReplyDelete
  5. setiap hari rabu ada pasar tani kat kws umah...
    mmg beli...suka sangat makan taugeh

    ReplyDelete
  6. beli taugeh utk masak char kueytew,cucur udang n kerabu.. aje anies.

    tapi hati2 bila membeli...sbb ada manusia yg hatinya kotor bila siram taugeh dgn air kencing...biar semlman,esok pg cuba cium kmpom bau hancing..belum pernah terkena lglah anies..

    ReplyDelete
  7. togeh nie....kalau buat amalan boleh awek muda tau....!!!!!sesuai untuk yang berdiet....

    ReplyDelete
  8. MJ suka tauge tanpa celur makan ngan bihun sup panas2, krup krap krup krap gigit, memang sedap :D

    ReplyDelete
  9. Untung sapa2 yg suka taugeh, banyak khasiat rupanya, ummi yg rugi nampaknya, sebab tak berapa suka.

    ReplyDelete
  10. sedap dimakan bersama mee celup..

    ReplyDelete
  11. segarnya taugeh..tapi akk tak suka makan..

    ReplyDelete
  12. Kak, Myra tak sempat lagi nak cari no tpon hotel, weekend baru2 ni sibuk skit..
    Nanti dah dapat myra inform ye.. Sori sesangat

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Anies,

    Amboi putih bersih ja nampak,ni kalau buat kerabu dengan perut memang sedap nih he.he...

    ReplyDelete
  14. suka jgk mkn tp skrg ni pantang lagi baru je berslain kan, slalunyerr sethn baru nureen mkn blk :)

    ReplyDelete
  15. bende paling tak suke makan.. selagi boleh asing, kite asingkan.. =P

    ReplyDelete
  16. kat umah ni akk sorang je makan..tu pun klu tauge yg besar2 tu x tertelan..huhu

    ReplyDelete
  17. makan dalam mee sup sedap ni..rangup2 gitu :)

    ReplyDelete
  18. suka makan taugeh...buat kerabu best...;d

    ReplyDelete
  19. ehem..nampak fresh..mama suka makan !!!..

    ReplyDelete
  20. Singgah pagi Isnin, sihat ke?

    Maaf la lupa jugak nak cari no tpon Hotel, sebab hari minggu biasanya sibuk..

    Cuma ada 1 ni boleh try tengok
    04-3978688 SE Hotel

    ReplyDelete
  21. kalau nk msak simple2 mmg pilih taugeh ni heheh

    ReplyDelete
  22. satu2 nyer sayur yg PM makan...hehe

    ReplyDelete
  23. sedap kalau bikin masak lemak putih

    ReplyDelete
  24. hehe... suka. kalau masak jangan lembik sangat. biar dia rangup2.. dan suka makan kepala dia bila rangup. sedaplah.

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆