Fruits

10:09 am



harga: RM30  (Semenanjung) RM33 (Sabah / Sarawak)
bil. m/s: 80
spec buku: hard cover, 7.5" x 10", 4 colours
terbitan: Blue-T Publications Sdn Bhd

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

35 Your Words of Lo♥e

  1. salam anies..tak tahan tengok gambar2 buah ni..cantik gambar anies..

    ReplyDelete
  2. semua buah² kat atas pun saya suke hiihihihihi

    ReplyDelete
  3. alor.. x dpt cuci mata tengok buah, gambo x kuar la... tapi cover buku tu kuar plak.. lahai PC, apa masalah ko lak nieh..

    ReplyDelete
  4. salam...mmg bagus makan buah. byk vitamin dan garam mineral...

    ReplyDelete
  5. mcm nak beli buku ni utk si adik tu...

    ReplyDelete
  6. wahh mengancam sungguh gambo.. sego bugo..

    ReplyDelete
  7. pose-pose gini tgk gambo buah pon kecorrr

    ReplyDelete
  8. cantik gamabr2 tu..sedap dimakan buah2 tu..puasa2 ni terliur pulak..

    ReplyDelete
  9. kecur tgk buah2 ni..segar2 belaka..

    ReplyDelete
  10. dapat beli semua ni, alangkah bagusnya hati.....

    ReplyDelete
  11. Anies..salam rindu-rinduan dari ummi.

    Buah...ummi suka sangat!!

    ReplyDelete
  12. baru teringat dah 2 malam tak makan buah... air pun minum sikit jer... bila kulit kering tau plak merungut huhuhu

    ReplyDelete
  13. segar rs mater eB tgknyer :)

    ReplyDelete
  14. semua buah2 tu KA suka! my fevert tau

    ReplyDelete
  15. Buku rupanya ingatkan saja je nak bagi tgok gambar buah :P

    ReplyDelete
  16. suka buah kiwi,
    anggur merah/itam/ijau..
    dan strawberry.
    tapi kalau tak de semua ni..pisang pun ok la..
    heheheh..
    (ada orang kesah??/)

    ReplyDelete
  17. owh.. buku rupenye.. ingat memang nak cite pasal buah tadi.. huu

    ReplyDelete
  18. Bulan posa ni tengok gambar buah pun rasa sedap...heheee ;)

    ReplyDelete
  19. segar bugar buah2 tuh semuo...

    ReplyDelete
  20. ehem nakalnya anies !!..saja nak kasi terliur.. hikk2x..

    ReplyDelete
  21. ermmm moon mcm xde perasaan plak tgk buah2 nie...

    huhu

    klu letak durian, mau besar je mata nie.. hehehhee

    ReplyDelete
  22. MMmmm...best, memnag peminat buah-buahan.....Air buah pun ok..

    ReplyDelete
  23. jd ape buah buahan kegemaran nabi?

    ReplyDelete
  24. sib baikkkkk.. tgk waktu dah nak dekat sahur.. kalau nak dekat buka??? haru

    ReplyDelete
  25. mcm sdp je nak buat jus.cmna ye nak jd ahli Ana Muslim?teringin plak nak beli set2 ana muslim utk adik yg plg kcil skali.huuhuu.budak2 sekolah bleh la.tp kakak dia plak exited nk bli.hihi..

    ReplyDelete
  26. semua nampak mengancam dan menyerang tekak ketika melihatnya di hari sedang berpuasa.

    ReplyDelete
  27. sedapnya..rasa nak pergi giant je malam2 buta ni..

    salam ramdhan kak^^

    ReplyDelete
  28. buah buahan memang suka makan..wajib ada dlm menu, paling tidak pun buah tembikai.:)

    ReplyDelete
  29. wahhh...terus teringin nak makan buah bila tengok gambar2 kat entry ni :)

    ReplyDelete
  30. Sis paling suka buah...tak menahan tengoknya...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆