Taxi driver vs nurse

9:10 am

Seorang nurse menahan sebuah teksi. 
dalam perjalanan, pemandu teksi itu asyik memerhatikan nurse tersebut melalui cermin pandang belakang.
nurse itu berasa hairan lalu bertanya:


nurse: encik.. kenapa encik tengok saya macam tu??


pemandu teksi itu tersenyum simpul.


pemandu teksi: sebenarnya... saya selalu berfantasi....maaf ya... saya teringin sangat nak cium seorang nurse...


nurse: oh, no problem! encik boleh mencium saya.. kalau itu boleh memberikan ketenangan buat encik... tapi saya ada syarat iaitu encik mesti single lagi. 


pemandu teksi itu berasa sangat gembira.


pemandu teksi: iya...iya, saya masih single.


kemudian dia terus memberhentikan teksinya di tepi jalan.
lepas mencium nurse tersebut, dia meneruskan perjalanannya.
tiba-tiba, pemandu teksi itu menangis teresak-esak.


nurse: kenapa ni encik?


pemandu teksi: sebenarnya saya berasa bersalah. saya dah kawin sebenarnya.


mendengar penjelasan itu, nurse itu tersenyum.


nurse: dah lah encik. tak yah bimbangkan apa-apa. saya pun bersalah juga. saya bukan nurse. saya ni 'nyah' dan on the way ke parti pakaian beragam!!



Yang Ni Pun Best Juga Taw!

42 Your Words of Lo♥e

  1. hahaha..padan muka nak sgt cium nurse..hambik ko..skali cium nyah..

    ReplyDelete
  2. kahkah....
    ni baru namanya bertemu buku dgn ruas...

    ReplyDelete
  3. ha padan muka kau, gatal sangat he..he..

    ReplyDelete
  4. wkakakakakka amik ko....rasakan!

    ReplyDelete
  5. hahaha...
    tu la pakcik teksi, gatal lagi...ngehngehngeh...


    p/s: awak, saya memang minat nak menulis dan hasilkan karya. macam mana untuk awak bantu? :)

    ReplyDelete
  6. pakcik teksi tu sengal giller..haha..

    ReplyDelete
  7. wahahaha...
    gelak guling-guling di pagi hari membacanya~ ;p

    ReplyDelete
  8. Salam kenal dr kak Nurul.
    Kan dah kena....

    ReplyDelete
  9. kah5x... padan muka x jujur sgt

    ReplyDelete
  10. Salam...lama tak jenguk sini.....hahahha...padan muka nak menggatal sangat...

    ReplyDelete
  11. kuang kuang kuang!..... haha

    ReplyDelete
  12. eee...gatainya driver teksi tu !! padan muka cium nyah..hehe

    ReplyDelete
  13. baruler baguihkan..dua2pun kaki kelentong...

    ReplyDelete
  14. alahai.. ingatkan murahnya nurse tu, rupa2nya... so padan muka lelaki hidung belang tu... suruh je isteri pakai baju nurse, cium aar puas2, alasan jer tu...

    ReplyDelete
  15. tak elok mengurat masa memandu... membahayakan kesihatan...

    ReplyDelete
  16. wakakakakak sengal gilerrr!adoii!!! XD

    ReplyDelete
  17. euwwww . haha mahu mnangis pakcik teksi tu . hahaha sabo jela

    ReplyDelete
  18. akibat ikut nafsu..
    kan dah terkena.

    ReplyDelete
  19. klau ckp mcm tue dgn nurrse da lma mkn penampr

    ReplyDelete
  20. org menipu pasti dapat balasan...haha

    ReplyDelete
  21. Kihkihkih.... Mengena & dikenakan, ya anies? Tambang kena bayar, tak?

    ReplyDelete
  22. hhahaha lwak entry ni..serius hahahahaha.. merasa la cium mak nyah hahaha

    ReplyDelete
  23. haha euwwww.... tulaa tipuuu lagi.. kihkih

    ReplyDelete
  24. kahkah....
    ni baru namanya bertemu buku dgn ruas... dua2 sengal..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆