Someone who loves you...

5:07 pm



Yang Ni Pun Best Juga Taw!

36 Your Words of Lo♥e

  1. suka yg no 1,2,3,4,5,6,7 & 8 je...

    ReplyDelete
  2. Orang yang mencintai kamu tidak akan membiarkan kamu melangkah ke neraka... :)

    ReplyDelete
  3. Lain padang lain belalang, lain orang lain caranya menunjukkan kasih sayang, semoga semua ciri2 yang baik ni ada pada orang yang kita cintai juga kan Anies..

    ReplyDelete
  4. Klau dah syg semua bende pun buat utk tunjuk sayg.cube kalau benci.hehe

    ReplyDelete
  5. suka message message penuh makna gini...lebih baik dpd tension baca berita politik di berita luar sana...

    ReplyDelete
  6. Bila ada kasih sayang semuanya indah jer...
    biar la buruk pun pasangan tu...bila ada perasaan sayang semua nnpk baik...

    ReplyDelete
  7. pening la tengok gelong berpusing2 tu!

    ReplyDelete
  8. hmm...nak ingat balik, adakah itu yang kita lakukan bila kita mencintai orang ... ada benar kot..hee..

    ReplyDelete
  9. wah... tetiba teringat zaman bercinta dulu... ngeh ngeh

    ReplyDelete
  10. nureen yg no 4, smpi skrg kami g2, bersms.. hahha... tambah skrg nureen cuti 60 ari lg x abes, asben g keja, smpi ja opis sms smpi & emuah heheheh

    ReplyDelete
  11. boley x dh kwn nih, eB no 1 jerk.. hu3

    ReplyDelete
  12. tiap pasangan ada cara tersendiri kan dlm menyatakan cinta..benda ini agak subjektif

    ReplyDelete
  13. bahaginya camtu huhuhu =P




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  14. Kalau dah suka,sayang,cinta...semuanya indah hihihi..Suka no 5..

    ReplyDelete
  15. Syukur..saya dapat pasangan yang ada semua ciri2 tu.. no1-no8.

    anies,pls letak shoutbox..nanti ramai yang boleh tggalkan pesan..slh sorangnye adalah saya..huhuhu..

    ReplyDelete
  16. separuh jer yang ada... huhuhu

    ReplyDelete
  17. bercinta la ke hujung hayat...:)

    ReplyDelete
  18. dah dapat redem ke note photobook tue? akak dah jawab emel lama dah

    ReplyDelete
  19. orng yg bercinta semua nampak indah.. uuuhhh asyikkkk...:)

    ReplyDelete
  20. siapalah org yg mencintaiku? huhuhuu ...

    ReplyDelete
  21. ehem bertuah jika seseorang ikhlas mencintai kita !!!..hikk2x..

    ReplyDelete
  22. love forever gitu...anyway uncle k kopitiam dekat ttdi tu bersih je, belum jumpa lg bendasing yg pelik2

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum.

    love you too..

    ReplyDelete
  24. sweetnyer..suke..suke..suke.. trus nk share dlm fb ni

    ReplyDelete
  25. semoga dia tetap mencintai saya! haha

    ReplyDelete
  26. kata2 hikmah buat kita semua...penting tuh..

    ReplyDelete
  27. mencintai anak2 lebih dari diri sendiri

    ReplyDelete
  28. hee tak taw nak kOmen ape..
    but kata2 nye sgt menyentuh :)

    ReplyDelete
  29. hurm...patut la mamadiana mcm tu dulu , kini dan seterusnya insyallah akan berkekalan...

    ReplyDelete
  30. salam isnin akak...apa khabar hari ni?monday blues x?hehe

    ReplyDelete
  31. cinta adalah sesuatu yg indah dan hebat, cuma sebagai manusia kadang2 kita tidak bersyukur dgn nikmat dan anugerah itu..cinta kpd Allah, cinta kpd Rasul dan cinta kpd manusia, semuanya memerlukan pengorbanan.

    ReplyDelete
  32. Betul..setelah aku mengetahui bahawa dia sgt mencintai aku, aku nekad dia lah jodohku..akan aku bahagiakn dia hingga akhir hayat ^_^

    Sgt terharu bila si dia cuba melakukan yg no. 7 tu...tak tau nak kata apa :(

    ReplyDelete
  33. waaa....tetiba teringat zmn2 bcinta plak hehheee

    ReplyDelete
  34. alamakkk.. baca entry ni..buat saya teringat seseorang..huhu

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆