Planet popcorn

3:40 pm

Suka makan popcorn tak?
popcorn yang sedap bukan sahaja terletak pada kemanisannya tetapi juga tak banyak biji serta berbaloi dengan fulus yang kita keluarkan.
kalau anda gemarkan popcorn, apa kata cuba makan / beli popcorn ni: Planet Popcorn.

so far, kiosk planet popcorn ni ada kat Sunway Pyramid dan Pavilion.
ada dua versi, bungkusan biasa (200 gram) dan dalam bekas macam kat pic ni.

 yang anies beli ni berharga RM14.90
perisa caramel.
selain caramel, ada perisa wasabi, chocolate, cheese, original, coffee, seaweed dan curry.
harga setiap perisa berbeza.
tak macam popcorn biasa, planet popcorn ni tak banyak biji.
kalau ada pun 2-3 biji je.
lagi satu, kalau makan sebekas macam ni, boleh share sampai 10 orang.
sangat2 banyak!

setiap bekas di sealed supaya tak lemau / masuk angin.
popcorn nyer besau2 dan bulat2.
memang kenyanglah kalau sekali hadap!
kalau beli masa tengok wayang, sure 2-3 round movie pun belum habis 1 bekas!

once anda beli sebekas besar, akan dapat kad ni dan 1 stamp.
kumpul sampai 7 stamp, akan dapat 1 bekas besar popcorn FOC.

more info klik here.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

32 Your Words of Lo♥e

  1. kt johor ni ada satu popcorn yg sy suka..ada mcm-mcm rs..yg perasa cheese la plg sedap hihi..tp sy lupa nama popocorn tu apa..dlm bekas camni gak arr

    ReplyDelete
  2. Anies ummi nak beli jugak, nampak gaya kena ajak anak pergi ke Sunway pyramid ni...

    ReplyDelete
  3. biasanya akak buat popcorn sendiri..

    ReplyDelete
  4. akak sgt suka.suka kalau yg kaler dia nk kuning2 kecoklatan tu.

    ReplyDelete
  5. akk memang suka popcorn..tengok gambo je dh kecor airleo..

    ReplyDelete
  6. waaa..bestnta popcorn tu..akak dan anak2 pun suka makan jugak..tapi tak pernah la try perisa yg macam2 tu..

    ReplyDelete
  7. popcorn pun ada pelbagai rasa ya?

    ReplyDelete
  8. memang suka sgtlah popcorn ni huhu

    ReplyDelete
  9. mkn popcorn time tgk wayang jer...

    ReplyDelete
  10. Anak2 kak suka laa.. Maknya ni kureng la sikit..

    ReplyDelete
  11. ehem mama pun layan popcorn sambil tgk movie..he2x..

    ReplyDelete
  12. dah mkn da.. seaweed is my fav.. eii kak khairin.. try la garret popcorn.. 10 x ganda lg sedap tau.. serius! ada kat candilicious OU.. nyumnyum!

    ReplyDelete
  13. ooo, ada Planet Popcorn pulak yer...harus aku masukkan dlm senarai JJCM aku...tapi Popcorn Garret tu pun aku tak berkesempatan lagi nak rasa...huhu...

    ReplyDelete
  14. uihh banyak betul.. letih ler mulut nguyah nak bagi habis ekk.. tu lom masuk lagi dahaga nya.. heheh..

    ReplyDelete
  15. wah macam best jerk.. tapi kalu beli nak kena cari 10 orang tu nak makan.. leh wat kenduri ni... hehe

    ReplyDelete
  16. asya suka.. kdg2 beli y kt psr minggu. tp bknla sdp sgt..sesekali..beli y kat cinema tu..ok la rsanya

    ReplyDelete
  17. woww...wooww.... pop corn.. pebret nie....

    ReplyDelete
  18. nak try jugak la..mesti sedap ni

    ReplyDelete
  19. tentu sedap.. tapi akak jarang2 laa p situ, x merasa ler..

    ReplyDelete
  20. salam anies..kak dah jwp tau pertyaan mengenai kek tu..org jual mahal..kak jual murah aje..anies tggl mana?

    ReplyDelete
  21. teringat kat pasar tani kat N9...pop corn kampongnya mmg sgt unik...

    ReplyDelete
  22. peminat pop coran disini. heh.

    harap sangat kat penang ada :(

    ReplyDelete
  23. popcorn paling sedap kalau beli kat gsc.. rase lain sangat.. memang sedap!

    ReplyDelete
  24. Dah bagi no.tel akak dekat email Anis.

    ReplyDelete
  25. macam best je.. kat sunway ada ekk... wah wajib rasa ni..hehehehe

    ReplyDelete
  26. suka beli!suka makan!!!paling suka yang gsc nyer...hehehe

    ReplyDelete
  27. biasa beli popcorn yg dijual kat gerai jer..

    ReplyDelete
  28. masa muda2 dululah...setiap kali tengok wayang dengan hubby sure beli...sekarang sepi...

    macam best aja popcorn ni...

    ReplyDelete
  29. akak hantu popcorn....kalau tengok wayang wajib beli hihihi....

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆