Make a call

2:22 pm

Setiap malam, apabila pulang dari tempat kerja Hisham akan melalui sebuah tanah perkuburan.
suatu hari, ketika melintasi kawasan perkuburan tersebut, Hisham ternampak seorang perempuan sedang menelefon di atas kubur.

Hisham: kenapa cik wat call atas kubur ni?
perempuan: kat dalam kubur ni tak de line la bang...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

34 Your Words of Lo♥e

  1. tgk pic ingatkan kisah seram..skali gelak keras perut..hehe

    ReplyDelete
  2. hadoi!!!!! nak gelak ker nak nyorok bawak krusi yerk... huhu

    ReplyDelete
  3. oiiii..seram gak ni walaupun siang2 buta ni..akak pernah pakai hp tu anies..

    ReplyDelete
  4. kekeke... boleh tegur lagi tu..

    ReplyDelete
  5. hantuuuuuuuuuu!!!!!! lariiiiii

    ReplyDelete
  6. hahahah mcm &*%&#^%#*%%!!!wakakaka~

    ReplyDelete
  7. seramnya akak baca,.. harap2 jangan ler terlalu peramah x bertempat macam ni...

    ReplyDelete
  8. hihi..seram ada,lawak pun ada..

    ReplyDelete
  9. Eiiii...seram pulak baca malam2 ni anies woiii...
    Kakain ni dah ler penakottt

    ReplyDelete
  10. perghh datang blog ni malam2..terasa seram pula..cabut dulu kak..lariiiiii~

    ReplyDelete
  11. moral of the story.. takyah suka2 tegur orang kat kubur..

    ReplyDelete
  12. baca n3, lawak...
    tapi bila tgk gambar, terus seram...huhu...

    ReplyDelete
  13. hahahahahaha....mampusssssss

    ReplyDelete
  14. wakakakaka..sekali tegur hantu daaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  15. uishhh...tgk gambar je dah seram dah..hehe

    ReplyDelete
  16. hahahahahaha...baru nak seram.

    ReplyDelete
  17. ha2x..lawaknya !!!..mula2 takut pastu terus tergelak mama..

    ReplyDelete
  18. yalah..kat dalam kubur mana ada line ya..hahahaha..

    ReplyDelete
  19. kuang kuang kuang...

    line tak clear...

    ReplyDelete
  20. gggrrrr... takotttttttttt hehhe

    ReplyDelete
  21. hahaha.. sempoi punye jwpn..kihkih

    ReplyDelete
  22. haha
    mesti masa tanam, diorang tanam dgn henpon skali :D

    ReplyDelete
  23. hahaha. dah tak seram dahh. lawakk adalah :)

    ReplyDelete
  24. muahaha...lain kali jgn ditegur...huhu

    ReplyDelete
  25. tak de lain la sgt dalam kbur kan haha

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆