You and I: happy moments

9:04 am

Fotos Tiernas
Fotos muy Dulces y Tiernas
Fotos muy Tiernas y Dulces
Un Paseo por la Ciudad
Cantandole a la Novia
Imagenes muy Dulces
Imagenes muy Tiernas
Un Paisaje de Amor

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

41 Your Words of Lo♥e

  1. tak dapat nak tengok gambar~~hu~~

    ReplyDelete
  2. berjiwa romantik Anies ni..comel2!

    ReplyDelete
  3. ha, pic last tu macam kat bukit broga lah... haha

    ReplyDelete
  4. assalam anies..
    alangkah bahagianya klu dpt mcm tu kan anies...:D

    ReplyDelete
  5. sgt comel mcm tuan blog ni jugak..hehehe

    ReplyDelete
  6. mesti tuan blog pun tengah happy2 kan???

    ReplyDelete
  7. :)
    pasal package tue,
    mak & abah g sana 8 hari
    semua skali peginapan mkn minum 4k lebih utk seorg.. ;)

    ReplyDelete
  8. happy moment sy ialah bila dpt lepak dpn tv dgn asben dan anak-anak sesama :)


    jarang sgt dpt habiskan masa mcm tu sbb memasing bz

    ReplyDelete
  9. aloohhh sweetnya...tp budak2 xleh bcinta tauuuuuu

    ReplyDelete
  10. mana la tuan tanah amik gmbr2 ni kan..
    sokmo post gmbr2 cantik!

    ReplyDelete
  11. ala sangat cute.. sangat comel...

    ReplyDelete
  12. ehem... moga YOU N I bkenaan happy hndaknya ;D

    ReplyDelete
  13. cute nak mintak pic ni nak buat wall kat netbook bole????

    ReplyDelete
  14. cantik laa.. kalau buat kad pun cantek kan.. :)

    ReplyDelete
  15. sangat comel la...
    lagi2 gambar no 5 tu..

    ReplyDelete
  16. alololooloorhhh so shweeet...

    ReplyDelete
  17. so sweet !!..umpama anies &.. hikk2x..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆