I won!

3:23 pm

Dulu, time mood tengah rajin selalu juga la anies menjoinkan diri masuk kontes2 ni.
hadiah terbesar yang pernah anies dapat adalah makan malam bersama2 pemain dan kakitangan pasukan MU dan tiket VIP menonton perlawanan mereka menentang Malaysia XI.

selain tu, ada juga la menang beberapa hadiah daripada Sinar. FM dan sebagainya.
dan kelmarin, barangkali rezeki bulan 3 ni, anies menang kontes lagi dan kali ini kontes tu anjuran anjuran Tell Media dan Plus Berhad.
nak tau hadiahnya?

ni la hadiahnya.
sepasang tiket ke konsert Olivia Newton-John kat Arena of Stars, Genting Highland.
amik pic ala2 kak azieazah. ;-)

tak kenal Olivia? dia ialah cancer survivor dan juga heroin filem 'Grease' di mana her on-screen hero ialah John Travolta.


tapi, anies tak pergi pun konsert tu.
sebab apa? sebabnya, pihak Tell Media cuma inform kat anies pada malam 28hb melalui SMS.
masa tu anies dah tido.
bangun pagi baru perasan ada mesej.
memula ada juga la niat nak pergi tapi memandangkan anies tak pernah naik / turun (drive) Genting (puncak) pada waktu malam, jadi anies batalkan je niat tu.
faham2 je la jalan kat Genting tu camne kan.
lagi satu tak sempat nak plan segala bagai dalam tempoh tak sampai 24 jam.
maybe kalau incek comei ada, tak jadi masalah untuk ke sana.
so tiket yang dapat ni akan di frame dan disimpan buat kenangan.

p/s minta maaf banyak2 sebab tak sempat nak BW.
insya-Allah anies akan mengayuh ke blog anda selepas ni.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

30 Your Words of Lo♥e

  1. ehem..rugi kan anies tak dpt menonton secara live konsert tu..takde rezeki..mungkin lain kali anies blh menonton konsert yg lain pula..tahniah..selalu menang contest..

    ReplyDelete
  2. wahh..tahniah..tahniah..walaupun tak dapat pergi..

    ReplyDelete
  3. wah... tp skrg ni katanya area sana ujan kan.. takot jgk nak naik, klau betol2 dpt pegi better stay kat sana :)

    ReplyDelete
  4. Sayangnya tak dpt pergi, kalau tak dpt bg sy lah haha..

    Kalau elih dapat pun sama gak tak dpt pergi :)

    ReplyDelete
  5. bestnyaaa..tp syg x dpt join


    ada sorang sepupu sy tu mmg rajin sgt masuk kontes..so far bnyk sgt hadiah dia dh dpt..habib jewels, pi australia, kereta..mcm-mcm lah..

    ReplyDelete
  6. Waa selalu menang ye,mesti rezeki murah ni Hanis. Kalau macam tu tentu lain kali akan menang lagi, insyaAllah.

    ReplyDelete
  7. tahniah cik anies, walaupun tak dpt pergi. dulu2 rajin jgk join kontes, tapi satu pun kta tak pernah menang haha :D

    ReplyDelete
  8. Murah rezeki Kak Anies ni. Tahniah lah ye wpun tak dpt pergi.

    Ingatkan update psl Kak Anies menang GA kt blog mane ntah yg saya baca semalam. Saje BW ke blog org nmpk Kak Anies salah seorang pemenang.. :)

    ReplyDelete
  9. hoihh mkn malam dgn pemain MU

    ReplyDelete
  10. tak boleh tukar dgn hadiah lain ke?

    ReplyDelete
  11. murah rezeki anies.selalu menang kontes..

    ReplyDelete
  12. ala lain kali bg tau la awal2..bleh sy tolong bawak kereta tu.. smbil2 tu bleh kita brcuti kt sana.. :)

    *apa arulchelsea merepek2 ni..kih kih kih

    ReplyDelete
  13. bestnya..sy tak pena menang apa pun sis^^

    ReplyDelete
  14. sayangnya anies tak dapat pergi..tapi keselamatan mesti diutamakan..

    ReplyDelete
  15. wah..tahniah yer... dh rezeki tu

    ReplyDelete
  16. ala sayangnya tak dapat pegi tengok konsert tu, saya minat dengan olivia newton ni

    ReplyDelete
  17. Banyaknya Anies menang contest...tahniah ye.

    ReplyDelete
  18. best ye kak~ tak pe la... simpan buat kenangan je la. tapi nape la dorang inform last minit~

    ReplyDelete
  19. apsal saya tak kenal dia???

    katak bawah jambatan betul la sy nie kan huhuhhh

    ReplyDelete
  20. salam...

    beshnya...tak biasa joint contest mcm tu, biasa joint contest blog je..hehe...tapi lepas 2 3 kali hadiah tak sampai..malas sudah nak joint contest2 ni.haha

    ReplyDelete
  21. alaa...ruginye x dapat pegi :{

    ReplyDelete
  22. tahniah :)
    ps: psl melaka tuh, eB dh mention nk ke saner dlm n3 sbelomnyer...
    kalo sp2 ader berdekatan mtk kontak eB.. ;p

    ReplyDelete
  23. walaupun tak pi tapi tahniah...:)

    ReplyDelete
  24. bestnyer.. tp rugi kan tak pat g pulak.
    takperla ada hikmah tu

    ReplyDelete
  25. tahniah..banyaknya menang hihihi

    ReplyDelete
  26. errrr...saper ek newton tu...xfofular...msti lagu xsedap.hahaha

    ReplyDelete
  27. bestnya anies... selalu dapat hadiah... hadiah kemain grand2 plak tu...

    john travolta tu pernah la tgk filemnya... tp, olivia tu yang tak berapa nak cam sangat...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆