Alhamdulillah, we won!

12:37 pm

Bila balik kampung, maka bermulalah penyakit malas.
ye, serba serbi jadi malas termasuklah nak update story mori.
BW pun sempat skodeng sket2 je...
btw, terima kasih kepada yu ols yang sudi menziarahi blog super kusam ni.

okey, berbalik kepada title entry.
Alhamdulillah, hasil kerjasama, penat lelah serta kesungguhan daripada semua pihak, our company telah dianugerahi "Buku Kanak-kanak Terbaik 2012" sempena 1Malaysia Book Expo 2012 yang berlangsung dari 1 - 6 Februari 2012.

tak tahu camne nak gambarkan perasaan!
sangat2 teruja lebih2 lagi buku yang menang anugerah ni merupakan sebahagian daripada hasil kerja anies dan rakan2.
Alhamdulillah... moga2 selepas ini semua pihak akan berusaha lebih gigih dan lebih cemerlang.
TAHNIAH UNTUK SEMUA!

ni la award yang dimenangi.
Alhamdulillah rezeki kami untuk tahun 2012.

sijil dan trofi.

sijil pengiktirafan.

sijil di atas turut diiktiraf oleh Oxford University.
(tak dapat masuk Oxford, diiktiraf pun dah memadai...)

dan inilah buku yang memenangi anugerah...
simple tapi itulah yang berjaya menambat hati para juri...
kalau nak tahu lebih lanjut tentang buku ni, yu ols boleh jengah kat website Ana Muslim or FB Ana Muslim.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

30 Your Words of Lo♥e

  1. assalam anies..`tahniah ` buat anies & rakan2 !!! penat lelah anies & rakan2 rasa berbaloi kan bila menang anugerah ni !!..
    tq juga atas novel aritu.. :)

    ReplyDelete
  2. wow tahniah... wadah islamic mmng tbaik... akk asyik brangn nk tulis novel rmja, buatnya tak

    ReplyDelete
  3. hebat...semoga company terusan cemerlang...:)

    ReplyDelete
  4. tahniah untuk anies and the gang..keep up the good work

    ReplyDelete
  5. wah,hebatnya..tahniah anies..kak suka pada tangan yg menjadi ni..

    ReplyDelete
  6. assalam anies..tahniah..award pun cantik

    ReplyDelete
  7. Wha! tahniah....

    uncle dulu 8 tahon terlibat dalam dunia penerbitan majalah....

    hilang penat kan?

    ReplyDelete
  8. Salam,
    Tahniah atas kejayaan. Kerja yang baik itu akan membuahkan hasil yang juga baik

    ReplyDelete
  9. Tahniah2... dpt sijil oxford tu...:)

    ReplyDelete
  10. tahniah...bila nk blanje sy makan...kih kih kih

    ReplyDelete
  11. waa tahniah Anies, rakan2 dan company, pencapaian yang hebat!

    ReplyDelete
  12. msti aku ada lalu tadi depan tempt korang.. sebab lama jugak aku kat sana..:D

    ReplyDelete
  13. waa. tahniah mng k.. huhu

    jom baca sebentar jep..
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/sila-baca.html

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah. tahniah anis~

    ReplyDelete
  15. Tahniah anies n ana muslims group...pcl nak ke sana ..sempat lg kan.

    ReplyDelete
  16. beribu-ribu tahniah saya ucapkan..

    ReplyDelete
  17. wahh! jutaan tahniah utk akak dan warga produksi.go go chaiyukkk! btw insyaAllah zati nk ke pwtc ptg ni. :)

    ReplyDelete
  18. wahh tahniah utk anies & rakan2..
    penat lelah sblm ni mesti rasa berbaloi-baloi kan?

    ReplyDelete
  19. waaa...taniahlah....bila...ada makan2 ini hhee!

    ReplyDelete
  20. salam sis..tahniah buat kalian semua..mungkin ini rezeki anda,terbaiklah sis..

    slm maulidur rasul..

    ReplyDelete
  21. congratulations. mudah2an bertambah sukses :)

    ReplyDelete
  22. salam...tahniah. teruskan kecemerlangan ini pd masa depan. anak saya pun suka baca buku Ana Muslim.

    ReplyDelete
  23. kakak!congratz tau!tahniah sangat2!hebat la :)

    besnyer menang kannn :D

    ReplyDelete
  24. Alhamdullilah..

    Mubarik ( urdu language) heee..

    ReplyDelete
  25. wah best terbaik. alhamdulillah tahniah ye :)

    ReplyDelete
  26. alhamdulillah...tahniahh anies...:)

    hebat!heee

    ReplyDelete
  27. wow..tahniah anies!!!!
    keep up the good work!

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆