29th February 2012

9:04 am

Tiada apa yang istimewa.
cuma date 29hb ni hanya menjelmakan diri dalam tempoh 4 tahun sekali.
kalau diimbas kembali, 4 tahun yang lepas anies sekarang berada di area USJ.

4 tahun yang lepas juga, seluruh negara tengah sibuk berkempen sempena PRU-12 yang jatuh pada 8 Mac 2008.
tahun ni pun lebih kurang sama.
cuma kita belum di inform kan lagi bila tarikh sebenar PRU-13.
so, yang layak mengundi tapi belum mendaftar tu, cepat2 la pergi daftar.
ini tanggungjawab dan hak anda sebagai warganegara Malaysia.
jadi jangan sia2 kan peluang ni, okey?

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

29 Your Words of Lo♥e

  1. kompem cheqna undi calon parti periuk belanga ni =)

    ReplyDelete
  2. hahah ok ok.jommm sokong parti periuk!hahahah XD

    ReplyDelete
  3. ngeheheheh!!!!suka btul ngan banner parti periuk belnga ni..kreatif nye wak!!!:))

    ReplyDelete
  4. sapa jer calon parti periuk belanga?? nak undi gakkk... :)

    ReplyDelete
  5. hehhee.. nureen blom daftar lg :P

    ReplyDelete
  6. hehe marilah mari.. kita mengundi hehe

    ReplyDelete
  7. wah, pandai anies berkempen yerk.. ada ura2 nak jadi ahli politik dapur ker.. hehe

    ReplyDelete
  8. awak masuk la parti cap buku hihihihhhhhhh

    ReplyDelete
  9. undi adalah rahsia...eh, tetiba...
    haha

    ReplyDelete
  10. ehem..wah sesuai jadi wakil rakyat !!

    ReplyDelete
  11. sy 4thn lepas baru umur 17thn ye makcik anis...kih kih kih

    ReplyDelete
  12. marilah mari pergi mengundi,
    tunaikanlah kewajipan pada negara,
    lalalala

    ReplyDelete
  13. anies..nanti acik nak mengundi parti ni lah...memang banyak sokongan dari surirumah ni

    ReplyDelete
  14. sudah daftar, tak sabor nak mengundi hi..hi...

    ReplyDelete
  15. tetiba rasa nk nyanyi

    MARI MENGUNDI..MARI MENGUNDI,
    UNTUK KESEJAHTERAAN KITA SEMUA..

    hihihihi

    ReplyDelete
  16. tetiba rasa nk nyanyi

    MARI MENGUNDI..MARI MENGUNDI,
    UNTUK KESEJAHTERAAN KITA SEMUA..

    hihihihi

    ReplyDelete
  17. dah daftar dah anies..

    ada parti baru ye..periuk belanga.

    nak pangkah yg ni le
    menarik juga.

    ReplyDelete
  18. wah!! ada parti baru lah..kesian kat ank buah yg hari lahirnye 4 thn sekali..tp tiap2 thn mak dia selebrate pd 28hb..

    ReplyDelete
  19. saya nak undi Parti Periuk Belanga, ada harapan untuk jadi undi rosak tak

    ReplyDelete
  20. jom!mengundi parti periuk belanga.lepas menang kita main masak2!!..hehe

    ReplyDelete
  21. waaaa, nak minta undi kah? mesti ada janji2 manis....dulu hihih

    ReplyDelete
  22. nak gak undi parti periuk belanga... baruler sesuai ngan imej ibu didapur..

    ReplyDelete
  23. calon parlimen mana ni?..hehehe

    ReplyDelete
  24. hehe hari2 berparti periuk belanga kat dapur..

    ReplyDelete
  25. ihiks nak pangkah parti priuk blanga lah jugak! bulan 6 kottt pru

    ReplyDelete
  26. ahahahaha kalau lah ada parti periuk belanga ni confirm pmpn je yg conquer! =D

    ReplyDelete
  27. parti periuk belanga pekabo kak?hehe

    ReplyDelete
  28. hihihi lawak la...sokong jugak la...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆