Oh, man! oh, woman!

9:59 am

Berikut senarai perbandingan antara lelaki dengan perempuan

  1. tahap bau perempuan ialah 75% lebih tinggi daripada lelaki. 
  2. tahap homoseksual wanita dua kali lebih tinggi daripada lelaki pada usia 45 tahun.
  3. mata lelaki kebanyakkannya lebih besar daripada wanita. 
  4. hidung lelaki lebih besar daripada wanita. 
  5. bibir wanita lebih leper dan besar berbanding lelaki. 
  6. wanita mempunyai sel darah 1 juta lebih sedikit daripada lelaki. 
  7. berat purata otak lelaki lebih 1.4kg berbanding wanita. 
  8. wanita lebih berani daripada lelaki. 
  9. keupayaan meramas tangan lelaki dua kali lebih tinggi daripada wanita. 
  10. kira-kira 48 % lelaki berdengkur ketika tidur berbanding hanya 22 % bagi wanita. 
  11. wanita secara puratanya memerlukan 153 saat untuk berada di tandas berbanding hanya 113 saat bagi lelaki. 
  12. wanita tidur 1 jam lebih lama daripada lelaki pada waktu malam. 
  13. 95% penghuni penjara ialah lelaki. 
  14. wanita dua kali ganda lebih banyak hidup sendirian berbanding lelaki pada usia 65 tahun. 
  15. sperma lelaki menentukan jenis jantina bayi. 
  16. bayi perempuan 2 bulan lebih cepat berjalan dan bercakap daripada bayi lelaki.
  17. tulang punggung wanita lebih lebar dan besar berbanding lelaki. 
  18. lemak di perut lelaki lebih banyak daripada perempuan.
anda percaya ke?


Yang Ni Pun Best Juga Taw!

25 Your Words of Lo♥e

  1. percaya apa? fakta kt atas tu? percaya lah

    ReplyDelete
  2. no18....bini aku xleh pertikai la perut aku naik pasni...hahahahha

    ReplyDelete
  3. wanita lebih berani?? err xberapa nk percaya nih hehe

    ReplyDelete
  4. kebanyakan macam betul jerk~ hekhek. tapi percent2 tu tak tahu la kan~

    ReplyDelete
  5. bab dengkur masa tido takleh nak cakap..aku tuduh kau..kau tuduh aku, alih2 amik recorder.. rakam, sama2 dengar sapa lebih kuat dengkurnya....haha ade lah !

    ReplyDelete
  6. lemak di perut tuh papa mifz setuju..huhu

    ReplyDelete
  7. percayalah kerana ianya benar heheheeee

    ReplyDelete
  8. bab dengkur tu sangat setuju hahahaha...

    ReplyDelete
  9. saya suke dgn semua fakta di atas...hihiihihiiiiii

    ReplyDelete
  10. anies..banyaknya fakta !!..he2x..

    ReplyDelete
  11. Betul ke mata lelaki semuanya lebih besar dr wanita?...mata sy sepet lahh..LOL..

    ReplyDelete
  12. buat kajian ke..emm pandai anies..homestay yg iklan kat atas tu..nak tya best ke area tu..tgh cari tmpat pginapan..semua hotel kat PD n melaka semua dah full..

    ReplyDelete
  13. keh2x..mcm2..
    lemak diperut tu musykil sket..huhu

    ReplyDelete
  14. ada yang percaya ada yang tak..:)

    ReplyDelete
  15. gmbau kawin siapa tu anies? huhu

    ReplyDelete
  16. yang pertama tu wat farhana gelak hahaha

    ReplyDelete
  17. ada yang betul ada yang tak..hehehe..

    ReplyDelete
  18. saya undi nombor lapannnn! ehh tetiba(o.O)' ahhaa..no.13 mmg fact!btw siapa kahwen tu kak? :)

    ReplyDelete
  19. menarik. ada yg buat kita terfikir,eh ye ke? hehe..sgt menarik la anies =)

    ReplyDelete
  20. Anies, dah kawin ke si Mamat ni..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆