Good words and lazy

10:15 am

Usahakanlah agar mulut / penamu tidak mengeluarkan kata-kata yang busuk dan kotor serta kasar, kerana engkau akan lebih selamat apabila berdiam diri
kalau berbicara / menulis, usahakanlah agar bicara / tintamu mendatangkan manfaat dan pahala bagi dirimu dan orang lain.

***
minta maaf kawan2 semua!
baru terhegeh2 nak update.
alasan paling jujur: MALAS!
tapi dalam kemalasan tu sempat lagi me 'make up' kan blog kusam lagi menggerutu ni.
make up pun guna brand cap ayam golek je.
sebab tu nampak macam 'opera cina' rite?
BW? insya-Allah.
akan dilaksanakan selepas di vacuum habuk2 kemalasan ni, okey!


Yang Ni Pun Best Juga Taw!

21 Your Words of Lo♥e

  1. Sungguh comel blog Kak Anies ni.. saya sukalah!

    Samalah saya, tgh mood malas nk update blog. :(

    ReplyDelete
  2. sy pon tgh malas..

    tp tulisan anies harini buat sy terfikir-fikir..adakah tulisan sy selama ni ada mendatangkan manfaat kpd pembaca ya..risau pula asyik menulis akhirnya mendapat dosa..

    ReplyDelete
  3. Kita buat apa yang kita suka dan tidak menyusahkan orang lain, kan? :)

    ReplyDelete
  4. patut mcm sunyi japp.heee.be rajen2 :DD

    ReplyDelete
  5. lama menyepi Rin? holiday ke? apa pon...jgn malas2! caiyok2!!

    ReplyDelete
  6. comel jer layout baru ni..i suka..sgt girlie..

    ReplyDelete
  7. farhana pown mls gak nk update belog haha tp klau nak decorate blog mmg terlebih rajin..hahaha btw nice header kak !!! comelll hehe

    ReplyDelete
  8. mengerutu?? eee geli nya..heee.




    p/s: dear, betul ke blog akak ada virus? cam ne nak tau ek?

    ReplyDelete
  9. KhaiRin, ayam golek lah sedap! hehe..
    Anyway rindu lama tak nampak jejak..

    ReplyDelete
  10. wah dah comil dah blog ni..lamanya anies bermalas2an..he2x..

    ReplyDelete
  11. saya pun malas nak update sebab ada banyak jejak yang kena balas dulu..3 hari punye tinggal.mau tak banyak..
    eheheh

    ReplyDelete
  12. patut lama tak nampak...
    sekarang mood ok, esok2 tak de idea berhabuk punya kot..

    ReplyDelete
  13. jgn lupe sental habuk2 yg dh melekat kt belog ini hehhehehh

    ReplyDelete
  14. Jgn malas2 ye :) oh ye..thanks terjah blog sy ye..terharu sgt...happi blogging ye...

    ReplyDelete
  15. dah tak boleh vakum je ni...

    kena mob sekali!

    haha!

    ReplyDelete
  16. Takmo malas2 k..rajin2 kn diri tu ;-)

    ReplyDelete
  17. salam anies..
    akk pun br dtg mood blk dr bermalas2an..hehe..sempat jgk nak update blog..

    ReplyDelete
  18. tang mn opera cina tu? cute apa?!
    akk pon malas gak huhuhu

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆