Chocolate + FM

10:15 am

Good news to all chocolate lovers and FM collectors!
Acu perati lek lok pic ni!

 hanya untuk coklat Kit Kat yang ada pic Dato' M. Nasir je.
just RM10 per box.

 FM / photo frame berbentuk gitar.
sangat comel!

tak de la selamanya nak letak pic Dato' M.Nasir kat situ...

 boleh stand.
(ignore je alas yang berabuk tu)

or tepek je kat peti ais.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

43 Your Words of Lo♥e

  1. SALAM,
    TENGOK DARI JAUH MACAM MUKA BLOGGER GEDEK JE !

    ReplyDelete
  2. sy rasa bukan level m.nasir la nk jadik model cekolet nie huhuhhhhh

    ReplyDelete
  3. XSESUAI M.NASIR tu jadik model hihi kalau aoron aziz ke...err terlebih pulak hihi

    ReplyDelete
  4. wahh comelnyaa..heee :))

    FM tu la...heee..lepas ni tukar gamba sndiri la..kekeke ;p

    ReplyDelete
  5. psss : tu la spare part suzuki msti mhl kan...skang dlm dilema..smada alto ke myvi..nk y kecik2 je..:)

    ReplyDelete
  6. magnetnya kuat tak ? kalau tak kuat, nanti terhempas pulak DMN .. kesian kat dia. hehe

    ReplyDelete
  7. erm, brape bar coklat ada dalam utk RM10 tu yerk.. hehe

    ReplyDelete
  8. planing business yang baik... peminat m.nasir yang tak suka makn coklat pun mesti beli sebab comel sangat...

    ReplyDelete
  9. wah .. ada kit kat gitew rupenye murah ni mesti beli lagi satu dapat FM percume yeahhhh

    ReplyDelete
  10. ala, nape m. nasir kat FM tu? kalau Faizal Tahir kat situ, sure aku beli skang jugak...

    ReplyDelete
  11. cantik2 semuanya...
    suka FM gambat m. nasir..

    ReplyDelete
  12. menarik la. selain dpt fm dpt makan cekelat jugak hehe

    ReplyDelete
  13. aiseh,minat lagu jer, orangnya tak minat.. :)

    ReplyDelete
  14. salam dik..
    sebenarnya akak pun bujang trang tang tang tang..hahahah..tp bujang dah otai...heheheh..nnati kita kenal2 lagi ye..

    ReplyDelete
  15. hah! akak baru ingat, ni yg dok kt bahagian belakang umah dato aritu kan?...akak ada tegur dah makan ke lom...

    ReplyDelete
  16. suke collct magnet ni ker..?
    ok jgk ni..bleh cr nt..limited nih..

    ReplyDelete
  17. wah cool giler.. aku suka kit kat..

    ReplyDelete
  18. x pernah tgok lagi ni... kena cari kit kat nnti..:)

    ReplyDelete
  19. kreatif juga anies ni ye..

    jawapan pada soalan anie tadi,

    maknanya orang warak sekali pun ada juga melakukan silap..tak cukup ilmunya.kalau dia betul2 alim dan tahu batas2..dia tak akan jwap begitu(Yarham-killah(semoga Allah memberi rahmatnya)maka dikata imam tadi apa pasal orang alim tu ckp begitu..maknanya dia jawap utk isterinya.sepatutnya diam kan lebih baik..wallahua'lam.

    ReplyDelete
  20. Waa Kit Kat dan M Nasir, dua2nya ummi minat..

    ReplyDelete
  21. anies..mcm tak sesuai dato` m.nasir tu kan?..he2x..anies tukar je gambar BF nanti..ha2x..

    ReplyDelete
  22. nak jgk.. klau sempat cr jap g :)

    ReplyDelete
  23. byk koleksi kat peti ais...hehehe

    ReplyDelete
  24. first pic tu ingatkan bole bawak M.Nasir balik rumah...

    ReplyDelete
  25. hmmm.. kadang2 je minat nak makan kitkat. Mnasir? tak minat langsung.

    ReplyDelete
  26. rasanyer DMN x sesuai jadi model cam tu kot..

    ReplyDelete
  27. haha.. dah jd model rupanya m nasir.

    ReplyDelete
  28. nak coklat tu, xnak M.Nasir..
    hehe...

    ReplyDelete
  29. kazen saya ade dua dah frame ni..hehe

    ReplyDelete
  30. kuit pulak...nak cari jugaklah KitKat nih

    ReplyDelete
  31. comeinye.... beli kit kat ade la 2 ye...

    ReplyDelete
  32. JAPPP NAK BELI KIT KAT!hehe..eh tpi kenapa m.nasir. uhuk uhuk :')

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆