Support continuously

3:12 pm

Semalam dan hari ni, 90% blog yang anies sempat jengah semuanya dok bercerita pasal bola, Harimau Malaya dan juga Sukan Sea.
hebat kan penangan bola ni?
yang tak suka bola, tiba-tiba malam tadi suara dialah yang paling kuat menjerit.
yang tak kenal pemain Malaysia sebelum ni, tetiba jadi syok tengok ke'hensem'an Baddrol Bakhtiar dengan Yong Kwong Yong.
tu tak sebut lagi nama Ahmad Muslim, Fadzli Shaas dan Fakri Shaarani.
ops, sensitif ya sebut nama Fakri?
tak pe... dah habis pun ceritanya.

anies tak nak cerita apa yang dah berlaku semalam.
anies cuma nak ajak yu ols panjat Bukit Jalil malam esok.
buat apa?
laa... kata dah expert pasal bola sepak Malaysia?
ni pasal kelayakan Olimpik la.
malam esok Malaysia akan menentang skuad Syria.
dan barisan yang sama bermain di Gelora Bung Mokhtar Bung Karno semalam akan turun bagi mengisi slot (zon Asia) ke sukan Olimpik tahun hadapan.
so, kita masih belum boleh bergembira sepenuhnya.
masih ada game yang perlu dilangsaikan.
hari esok dan hari Ahad (27 November 2011).

so apa tunggu lagi?
dengan harga RM20 per tiket, yang tak pernah pergi stadium tu...
meh pakat kita penuhkan SNBJ.
kasi serak lagi suara tu.
so next day boleh minta MC ;-)

to Harimau Malaya: well done!
to Harimau Malaya supporters: lets go to SNBJ!


yu ols terlalu comel untuk dibawa bersama ke SNBJ... ;-)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

30 Your Words of Lo♥e

  1. yeah yeah,Malaysia the best!!!hehe.

    ReplyDelete
  2. gud luck buat pasukan malaysia !!..mama tahu anies mesti ke stadium mlm esuk..he2x..

    ReplyDelete
  3. i tak minat bola jugak...tapi tengok kat part penalti jer..

    ReplyDelete
  4. aiseeyy.laju je kak anis beli yaa.hehe.selmat menonton!hrp2 malaysia menang,aminnn :)

    ReplyDelete
  5. minat betul dengan bola nampaknya..
    moga ada luck lagi buat malaysia..

    ReplyDelete
  6. sekarang sangat teruja bila ada game malaysia..

    ReplyDelete
  7. mcm mana anies tau nih hehe..betul..sebelum ni sy cuma kenal khairul fahmi jer tp lps game smalam sy dh kenal pemain bola sepak haha

    ReplyDelete
  8. Malaysia Boleh !..ala setakat Indon leh menang takkan Syria nk kalah kot...

    ReplyDelete
  9. Ihi..malaysia wajib menang punya larh!!cayok2!

    ReplyDelete
  10. saya pun dah kemaruk bola dah...

    ReplyDelete
  11. i'm going too.. huhu.. harap malaysia boleyh!!!!

    jom bacer jup..=)

    http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

    ReplyDelete
  12. lawan syria malam esok rasanya saya tak letak harapan tinggi la..
    tapi siapa tau kan..malaysia sekarang ni dah cukup baik prestasinya..
    mana tau ada magic esok..
    tapi memang berharap akan menang..
    kukuh kan lagi nama malaysia dengan bolasepak..:)

    ReplyDelete
  13. tahniah malaysia...yeahhh...;d

    ReplyDelete
  14. tahniah malaysia...yeahhh...;d

    ReplyDelete
  15. tahniah malaysia...yeahhh...;d

    ReplyDelete
  16. tahniah malaysia...yeahhh...;d

    ReplyDelete
  17. aiyok ... acik masih x reti nak minat bola! :(

    ReplyDelete
  18. wah itu dia semngt bola dah berguling guling dalam jiwa Anis the great.. tengok hensem pulak ya.. hahahaha mana blh..:P

    ReplyDelete
  19. Hello Anie, I love your profile pic with Times mag. Very innovative.
    Malaysia won the match? I bet the match was a gigit jari thrilling.
    You have a nice day, and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  20. salam ziarah

    hihihi bleh tcabut jntung dbuatnya, hrp2 mrk bjaya lg lwn ngan syria ;D

    ReplyDelete
  21. mmmmmmmmmm..akak pun tak tau nak buat apa dgn virus tue..mmmmmmmmm

    ReplyDelete
  22. btol-btol semangat nie...

    xleh pegi anak kecik...

    ReplyDelete
  23. tp baddrol bakhtiar tak main coz dia bukan anggota skuad olimpik huhuhuhuhh

    ReplyDelete
  24. wah semangat malam ni..harap malaysia mampu mengalahkan syria pulak..harimau pasti mengaum..hehe

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆