Know

9:04 am

I know what i know but i dont know what you know but i do know that what i know you dont know so what ever you know now i know what you know, so do you want to know what i know?






cepat jawab soklan kat atas tu! 
kalau dapat, nanti anies ajak gi tengok bola malam ni kat SNBJ!
ngeh ngeh ngeh

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

29 Your Words of Lo♥e

  1. soklan tu berbelit la hehe.. anyway anis mmg suke tengok bola ek wah bgs smpi support ke stadium cci cme tengok kt tb je hehe ;)

    ReplyDelete
  2. mdm fhm bahasa tagalog jek na nies..

    ReplyDelete
  3. waaa..byak jg KNOW KNOW ni sis...haha...bbelit2 lidah sy nk baca..hehe..

    ReplyDelete
  4. wow..cuak aku...kih kih kih.. nak la..apa dia cecite cecite..

    ReplyDelete
  5. i don't know what you know, and i don't know what i know, you know?haha

    ReplyDelete
  6. minat bola sokmo adik anis ni ye..

    ReplyDelete
  7. yeah i know what u know heheh...
    anies, klau pop up tu ada virus ke? glabah plak akk neh

    akk pkai chrome kdg2 mozilla t.klua pop up tp dlu pkai int explorer mmng slalu klua pop up kt mn2 blog

    virus ke tu dik?

    ReplyDelete
  8. i know... u watching malaysia vs Liverpool ker???

    ReplyDelete
  9. Stadium yg cukup byk kenangan....pernah lari atas trek stadium suatu ketika dulu...

    ReplyDelete
  10. ni pasai ramai rakyat malaysia masuk stadium la ni.....bola punya pasai

    ReplyDelete
  11. hehe tak nak jawab, ummi nak ikut tengok bola gak Anies!

    ReplyDelete
  12. banyakknyaaaa 'know'.hahaha.die hard fan bola lah kak anies ni :)

    ReplyDelete
  13. bestkan kalau minat bola..hehe paling best hari ni perlawanan penting malaysia lwn syria..

    ReplyDelete
  14. x paham cemana nak jawab..hehehh

    ReplyDelete
  15. hehe, penyokong setia bola ya! :))

    p/s: thanks for telling anyway!

    ReplyDelete
  16. banyak sgt know2 nyer...poning lak membaco nyer...haha

    ReplyDelete
  17. SALAM,
    YES, I WANT 2 KNOW WHAT U KNOW ! TELL ME, PLEASE

    ReplyDelete
  18. eh banyaknya know..hihi..stadium bukit jalil ke tu?

    ReplyDelete
  19. mama suka dgn semangat anies..sgt cintakan bola !!!..soalan tu buat mama pening..ha2x..

    ReplyDelete
  20. tak gtau tgk main bola la tu kan?hehee

    *tak pena tgk bola kat stadium..hhehee

    ReplyDelete
  21. wah..dia tengok bolalaa..saya tak penah tengok bola live...sume kat tv je.=]

    ReplyDelete
  22. i dont know what r u talking about...

    kehkeh..

    ReplyDelete
  23. nak gelak baca komen wahida tu hehe..

    minat bola yer? smpai ke stadium! izan penah g time kecik2 je dulu ikut ayah hehe

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆