Font

11:07 am

Kak ila: anies, boleh tolong kak tak?

anies: apa dia?

kak ila: akak nak tukar font ni... ala... font yang orang selalu pakai tu... tak ada lah kat sini.

anies: (sambil menggerakkan mouse) font apa kak?

kak ila: ala... font apa tu? (menggaru kepala sambil berfikir)

anies: (sabar menanti jawapan)

kak ila: hah, font ni... News Strait Times!

anies: hah? mana ada font tu? Times New Roman ada la...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

34 Your Words of Lo♥e

  1. Hahaha... adake font News Strait Times? ;-)

    ReplyDelete
  2. hahaha news strait times tu paper hahaha.. adehhh mcm2 hal

    ReplyDelete
  3. hahaha... tersilap cakap la~

    ReplyDelete
  4. ada la.. standart mcm buat surat tu kan..

    ReplyDelete
  5. hehe.., dah sipi2 dah tu, janji yang mendengarnya dapat menangkap..

    ReplyDelete
  6. hahahhah...
    asal ada times udah le..
    hehehh

    ReplyDelete
  7. yang dia pasti ada perkataan Times. .tu yang belasah News Strait Times.. kekekke..

    ReplyDelete
  8. mesti dio baru sudah baco NSTP...hehe

    ReplyDelete
  9. paper tuu kok jadik font.haha XD

    ReplyDelete
  10. he2x..mungkin dia gelabah bila font hilang..sbb tu sampai tersalah sebut..hu2x..

    ReplyDelete
  11. tersasul la tu...ekekekek...

    ReplyDelete
  12. hehe kadang2 kita mesti tersasul..saya pun pernah mcm tu..

    ReplyDelete
  13. tang samanya word new tu je tp sbb font tu sgt familiar terus dpt tangkap kan font apa hehe

    ReplyDelete
  14. kihkihkih akak pon kdg2 tsasul cenggitu gak!

    woh anies bila jumpa baddrol? siap bgmba tak aci wei!

    ReplyDelete
  15. kikikik...pun bolehhhhhhhhh....

    ReplyDelete
  16. benarkah anies? owh tidak! wah diriku sungguh jeles mndngar pkhabarn itu kahkahkah

    ReplyDelete
  17. kekkeke..

    tsilap la tu..haha..

    xpe2..;p

    ReplyDelete
  18. hahahahahhahaaa.... font baru....

    ReplyDelete
  19. haha....kan...bunyi macam same je....



    heee


    salam ziarah... ;)

    ReplyDelete
  20. hahahhaha..kan dah tersasul...;d

    ReplyDelete
  21. aku pun kdg2 sebut mcmh tu jugak..kih kih kih

    ReplyDelete
  22. selamat malam anis..tersilap tu..dkt2 pun kan..

    ReplyDelete
  23. wakakaka wak wak.. samina2 ahhaa.. buleh g beli papaer.. haha :D

    ReplyDelete
  24. hahahahahaha lawak la.. ingtkn serius tadi hahaha

    ReplyDelete
  25. hahah slah ckp kot tu..tapi lawak pula..haahaah maaf,tergelak sekejap kak^^

    ReplyDelete
  26. Haha..Kenapa tak Berita Harian jek terus..

    ReplyDelete
  27. haha.. tapi mmg make sense.. nama dekat2

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆