Eraser

8:52 am

Jangan jadi Tipah tertipu!
jangan terpedaya!
ini cuma pemadam.
anies ulang: pemadam!
kalau tertelan or terliur...
tak dapek nak nolong...





















credit: google, google 1

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

32 Your Words of Lo♥e

  1. Macam2 bentuk sampai rasa sayang hendak digunakan, kan? :)

    ReplyDelete
  2. macam2 daya penarik..sampai mama tak sampai hati nak gunakannya..ha2x..sbb dier cute sgt2..

    ReplyDelete
  3. Salam...memang dulu2 masa sekolah suka gigit pemadam sebab geram dan bau dia wangi, walaupun tak secomel yang ni...

    ReplyDelete
  4. dp kat budak2, abes ler ... :)

    ReplyDelete
  5. pemadam yg buat org jatuh hati..ni kalau beli mmg tak guna dah ni,simpan elok2 layan mata hehe

    ReplyDelete
  6. aaiii..,,kalu bg kat org somalia ni.,komfirm hbis dimakan ye..hahha

    ReplyDelete
  7. Gile comel pemadam ni...buat hiasan je la gamaknye..hehhe

    ReplyDelete
  8. sedapnya pemadam tu.... hehehe

    ReplyDelete
  9. bole buat koleksi ni...
    cantiknya..

    ReplyDelete
  10. alohai sweet nyer...

    dulu masa sekolah rendah ada koleksi pemadam buah stoberi, manggis, epal, sume bau wangi jerk.. skrg ni pemadam sume jenis katun ben10 lah, transformer lah, dah x best dah..

    ReplyDelete
  11. Salam KhaiRin,

    cantik sungguh pemadam2 ni....tapi Kak Ros rasa la,tak sesuai kut kalau kita bagi kat budak2yang baru nak masuk sekolah rendah ni kan.......Awat depa buat pemadam bentuk macam makanan, berwarna warni pulak tu memang menarik perhatian budak2,bahaya tu...

    ReplyDelete
  12. cute semuanya..kaler plak sweet jer..tingat zaman tadika mmg rajin beli pemadam..pastu sayang nak guna

    ReplyDelete
  13. hamboih.pemadam pun comey kemain.lapar pulakk tengok semua nii. ehehe.. XD

    ReplyDelete
  14. hahaha gile comel pemadam2 ni alahai rasa mcm nak makan je hahaha

    ReplyDelete
  15. waaaa cantiknya.....cute, suka-suka...nasib baik pemadam..kalau tak......upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini :)

    Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

    www.cayob.com

    ReplyDelete
  16. cuak jugak tgok..sejibik bukan mcm pemadam..

    ReplyDelete
  17. Hihi buat koleksi pun cantik ni

    ReplyDelete
  18. nengok jer rabe rabe tu, tetiba terdengar2 jerit pekik kat rumah..anak2 menjerit berebut2 rabe.. aduhh..

    ReplyDelete
  19. gila comel... kalau yang siap ada bau lagi cun

    ReplyDelete
  20. cute2nya... dpt kt dela simpan smpai reput.... syg nk guna...hhee

    ReplyDelete
  21. eh, pemadam ke sume ni?rase nk makan!

    ReplyDelete
  22. sayang nak guna kalau gini punye comel..
    buat koleksi boleh la ni..:)

    ReplyDelete
  23. kalau bg kat anak aku ni, takut dia gi mkn lak..huhu...

    ReplyDelete
  24. mirip banget iia sama aslinya :)

    belajar Photoshop

    ReplyDelete
  25. gerammm tgkk rasa nak mkn jerr hehe

    ReplyDelete
  26. Bahaya ni. Berisiko kalu bebudak yg nampak. Silap2 ditelannya.

    Sekarang ni pemadam dah banyak yang bentuk Angry Bird!

    ReplyDelete
  27. hehe dulu masa sekolah pernah pakai pemadam mcm ni..

    ReplyDelete
  28. salam...pemadam ni tak sesuai utk padam, tp sebagai hiasan semata-mata..

    ReplyDelete
  29. kak,kalau dah lapar,sy bantai je telan benda ni,...lapar^^

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆