Doa: accepted

10:43 pm

Tanda-tanda doa kita dimakbulkan oleh Allah SWT ialah:

  • terasa sesuatu yang menakutkan
  • menangis tatkala berdoa (bukan dibuat-buat)
  • terasa menggeletar beberapa ketika semasa berdoa

:: dipetik daripada buku 'Indahnya Hidup Bersyariat' - Dato' Ismail Kamus -Telaga Biru

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

25 Your Words of Lo♥e

  1. rajinnya baca :) insya'Allah semoga doa kita diterima.aminn. .

    ReplyDelete
  2. insyaallah allah menerima semua doa2 kita walau dalam apa keadaan pun...

    ReplyDelete
  3. Buku yang bagus tu Anies...
    Ya Allah perkenankan doa kami..

    ReplyDelete
  4. tapi kalau menangis kena tinggal boifren, tak aci tau...

    ReplyDelete
  5. aaaaaaaaaaaaamiiiiimmmmmmmmmmmmm....
    moga rohnya dicucuri rahmat...!!!

    ReplyDelete
  6. anies..semuga doa kita akan dimakbulkan olih allah..insyaallah..

    ReplyDelete
  7. semoga doa kita diterima olehNya.

    cntik tempat sis,kat mana tu??

    ReplyDelete
  8. moga2 saja setiap doa kita dimakbulkan olehNya! :)) amin..
    salam maal hijrah sis!

    ReplyDelete
  9. amiin...ssungguhnya Allah menyukai hamba-Nya yang selalu berdoa...menunjukkan betapa sifat kehambaan kita kepada-Nya yang hanya bergantug sepenuhnya kepada Allah

    ReplyDelete
  10. Allah mendengar doa umat2 Nya...

    ReplyDelete
  11. semoga Alla taala makbulkan permintaan dela...amin

    ReplyDelete
  12. semoga allah makbulkan doa kita...aminnn



    -TQ sllu sggah+komen blog cik ana..
    -maaf lambat bls jejak..tp i'll make sure bls jugak :)


    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  13. Salam KhaiRin,

    Semoga allah menerima semua doa2 kita ni kan....

    ReplyDelete
  14. amin...semuga doa kita di terima...

    ReplyDelete
  15. kalau doa dgn sungguh2 insyALLAH makbul :)

    ReplyDelete
  16. SALAM,
    TKASIH ATAS PERKONGSIAN. ALLAH MENGANUGERAHKAN KITA MACAM2 WALAUPUN KADANG2 KITA MERASAKAN ADA DOA KITA YANG TIDAK DIMAKBULKAN. ALLAH LEBIH MENGETAHUI

    ReplyDelete
  17. tang menangis tu selalu, nak2 time doa nk dpt baby... tp still lum ada rejeki la anies...

    ReplyDelete
  18. Allah itu maha pemurah dan penyayang~

    ReplyDelete
  19. salam maal hijrah..:D

    berdoa dan hanya berserah kepada Nya..

    ReplyDelete
  20. akak bz ke??

    tadi ada p sbnj?hehee tk nampak pun..hehhee

    ReplyDelete
  21. insaya allah masih ada doa yg belum dimakbulkan..mungkin allah nak ila terus berdoa

    ReplyDelete
  22. terima kasih ats perkongsian nie ^^

    ReplyDelete
  23. DIA Maha Mengetahui.

    Terimakasih berpesan-pesan...

    ReplyDelete
  24. sis ! rindu lah ! hehe sihat tak ?
    qaseh berdoa salu je nangis entah lah nape tapi mmg xbuat2 pun , semoga Allah kabulkan doa qaseh n semua

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆