229

11:11 am

Tiada maksud yang tersembunyi.
tiada maksud untuk riak / show off.
sebab memang tahu blog ni bukannya gempak mana pun.
cuma tak tahu macam mana nak menghargai.
terima kasih kepada empunya blog bernama  kak Ros.
sebab sudi mem'follow' blog ni.
dan menjadi follower yang ke 229.

yang menariknya, anies pun menjadi follower yang ke 229 untuk blog kak Ros ni!!
do you believe it?
ini betul2 bukan cobaan! ;-)
tiada apa2 mutual agreement.
and jika berkesempatan skodeng2 la blog kak Ros ni ye!




sekali lagi TERIMA KASIH kepada SEMUA yang sudi / dah follow.
insya-Allah, i'll follow you back.
TERIMA KASIH!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

25 Your Words of Lo♥e

  1. kebetulan itu kadang2 menjadi sesuatu yang indah

    ReplyDelete
  2. kebetulan,walau sekecil mana pun ia dtg dr Allah,kan adik..

    ReplyDelete
  3. segala yang berlaku ada hikmah disebaliknya... tetiba rasa macam alim lak di hari jumaat 111111 nieh..... hehe

    ReplyDelete
  4. mmg kebetulan kan.. nureen rasa dh polo b4 ni tp x der plak so nureen org ke 235 ;)

    ReplyDelete
  5. Salam Khairin,
    tu la kan Kak Ros pun tak sangka la jugak dengan pertembungan kita ni....,ni semua kerja buat allah,mungkin kita ada keserasian atau pun mungkin kita ni banyak persamaan nya....Allah maha mengetahui,setiap apa yang terjadi tu ada hikmahnya..Kak Ros pun terima kasih banyak2 kat Khairin dengan N3 ni...Tersentuh la pulak Kak Ros.....tarima kasih jugak la pasai mempromot kan Blog kak Ros yang tak seberapa ni.....hari ni orang akan ingat no 11.11.11 pada sapa2 yang menyambut apa2 ja lah ...Tapi hari ni Kak Ros akan ingat no ni 229...ia bermakna buat Kak Ros.bila Kak Ros tengok no ni Kak Ros akan ingat Khairin.terima kasih banyak2...

    ReplyDelete
  6. eh!!ye ke??
    hehhehe...kebetulan nih...

    ReplyDelete
  7. kebetulan yg menakjubkan.....


    dulu sy de jugak jd mcm ni..lama2 jauh kena tingal.. kih kih kih

    ReplyDelete
  8. kebetulan yg jarang berlaku nih...

    ReplyDelete
  9. haha...sy pnye no bape? no betuah gak tu...hehe

    ReplyDelete
  10. suratan atau kebetulan? cewah.haha.cayalah akak.alhamdulillah follower maken bertambah..teruskn menulis.keep inspired :)

    ReplyDelete
  11. tahniah...moga trus dan terus berkembang..

    ReplyDelete
  12. suratan atau kebetulan...cewahhhhhh...hekhek...;d

    ReplyDelete
  13. kebetulan yang akan jadi kenangan manis..

    ReplyDelete
  14. macam berjanji la pulak kan...tapi mmg kool...:)

    ReplyDelete
  15. suratan & kebetulan tlh disatukan..he2x..tahniah ros..

    ReplyDelete
  16. secara kebetulan yang kadng kala menakjubkan..thniah^^

    ReplyDelete
  17. semuanya berlaku secara kebetulan :D

    ReplyDelete
  18. @ ieda: betul tu sbb jrg2 berlaku

    @ cinnamon: setuju. ketetapan Allah

    @ masz: bkn alim tp memberi nasihat. terima kasih

    @ nureen: terima kasih nureen. budimu ku sanjung

    @ ros: w'salam. terima kasih jg kt akk. semua ni kerja allah. walaupun kite kenal di alam maya tp sy percaya persahabatan ini akn kekal ke hujung nyawa. btw, terima kasih jg kpd akk. keep it up!

    @ diana: ye betul... rezeki

    @ arul: kena check blk tu

    @ redza: tu tajuk lagu

    @ papa: 1000 dlm 1

    @ faariis: bertuah kt 4D? hahahaha

    @ rina: seronok x terkata

    @ ieja: suratan takdir

    @ zaty: terima kasih zaty. may allah bless u

    @ shaiful: terima kasih..

    @ ct: terima kasih. kembang badan x mo la hehehe

    @ run away: tu tajuk lagu sesuwai ajk karaok ni heheeh

    @ ummi: betul tu. akn dikenang smpi bla2

    @ daddy: x janji pun..hehehe

    @ amra: mmg x sengaja tp best!

    @ mama: ketetapan drpd-Nya

    @ woofer: terima kasih. speechless

    @ dhiera: mmg pun. clueless

    @ dalila: sejuta dlm 1 kot?

    @ atiqah: perancangan Allah

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆