1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

3:17 pm


ALLAH aturkan antara kita 1 pertemuan.. ♥ 
dalam 1 pertemuan dengan 2 hati = saya & awak, ♥
dalam 2 hati Allah berikan 3 rasa = sayang, kasih & cinta.. ♥
dalam 3 rasa itu diselitkan 4 tujuan = berkenalan, berteman, berkawan, bersama, ♥
dalam 4 tujuan itu tersembunyi 5 perkataan = seorang teman baik selalu disisi, ♥
dalam 5 perkataan itu tersembunyi 6 impian = sayang, kekal, setia, mengerti, menghargai, mengingati. ♥
dalam 6 impian itu tersimpul 7 huruf iaitu SAHABAT

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

22 Your Words of Lo♥e

  1. itu la dia makna 1234567... NICE...

    ReplyDelete
  2. salam kenal

    singgah dari blog kakcik, tgk dalam senarai peserta yang insyaAllah akan hadir di rumah dato LF

    singgah terus follow, mana tau kot ada rezeki jumpa nnt leh kenal terus kan

    kalu sudi, jom follow ai pulak.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Bila bertemu jodoh, doakan pula agar bahagia hingga ke hujung nyawa. :)

    ReplyDelete
  4. 8,9,10 <> What the will gonna be after...

    hehehe

    nFx

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..serba serbi ada..hehe

    ReplyDelete
  6. terms 'sahabat' itu sunggu kuat maksud/ikatannya..perlu ada proses berperingkat yg harus ditempuhi untuk mencapainya...tiada jalan pintas jika mahukan kesudahan yg baik.

    ReplyDelete
  7. dulu maso kawen ingat pelamin nak buat kerusi mcm tuh..tapi kerusi lain yg ditempah...huhu

    ReplyDelete
  8. 1234567..give the awesome meaning! :)

    ReplyDelete
  9. sy nak duduk atas kerusi tu suatu hari nanti...;d

    ReplyDelete
  10. sebelum ni tau sampai no 4 je. hikhik

    ReplyDelete
  11. header dah ada gitar, kena rock sikit!

    ReplyDelete
  12. terbaek la entri ini..mempunyai maksud yang pelbagai jika kita mampu menafsirkannya....

    ReplyDelete
  13. suka 3 rasa, masam, manis dan pedas! :)

    ReplyDelete
  14. tgk pelamin tu rasa dah dekat sangat masa nak rasa nasi minyak anies tu..he2x..

    ReplyDelete
  15. saya suka entry ni...nice!!:)

    ReplyDelete
  16. erm... ada maksud disebalik pic tu ker...? hehe

    ReplyDelete
  17. 8-9-10 belum create lagi kan...haha

    1-7 sangat sesuai dan boleh dipadankan dengan 7 hari seminggu,7 petala bumi,7 petala langit,7 ciptaan agung.

    ReplyDelete
  18. @ dwaty: leh wat lirik lagu pasni

    @ NM02: terima kasih. da folo

    @ rina: nak beli lettew! ;-)

    @ kakcik: aminnnnnnn

    @ nfx: kena p-k la sendiri ;-)

    @ khalis: alhamdulillah

    @ wahida: terima kasih

    @ PCL: betul tu sy setuju!

    @ papa: janji kawennnnn hehehe walaupun x dpt kerusi tu

    @ cikecah: terima kasih

    @ atiqah: sure!

    @ run away: sy akn doakan aminnnn

    @ syazwan: la ni da tau kn?

    @ adwa: terima kasih

    @ sahrom: mengajak kita utk berfikir

    @ acik: resepi baru ka? ;-)

    @ mama: aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    @ diana: terima kasih

    @ masz: xde maksud apa2 sj je tempek sbb x de idea...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆