Bola lagi?

10:57 am

Apa nak buat?
selagi ada TV, selagi ada pemain bola, selagi ada game and...
selagi dunia belum kiamat, game / bola akan terus dilangsungkan / dimainkan.

begitu juga dengan penyokong / peminatnya.
sapa lagi nak tengok / sokong / layan kalau adanya spesis2 orang seperti kami?

semalam, game Jepun vs Malaysia.
Olympic qualifying.
walaupun hujan, redah je.
layan kat NZ, wangsa maju.
kebetulan ada siaran lintas langsung dari sana.

walaupun dalam game tu hanya Apek seorang sahaja yang mengaum, overall Harimau Malaya nyer performance boleh diperbaiki.
masih ada baki 5 game lagi.
yang pasti bila jumpa si samurai lagi (Februari 2012) kita belasah cukup2, okey!
AAUUUUUUUUUMMMMMM!!!!

google

suasana kat NZ sebelum kick off

petugas RTM tengah buat sound check

door gift: bendera TM dan payung.
ops, payung sendirian berhad punya la...

testing... testing... 1,2,3

the game is on

prepare sebelum siaran lintas langsung dari NZ dan TM.
familiar tak dengan muka seorang hamba Allah kat situ?
penyokong tegar mana2game yang melibatkan pasukan Malaysia!

menunggu signal daripada penerbit

Dollah Salleh dan Izwan

sabar menanti - muka2 nak masuk TV

"kita berlintas langsung bersama Izwan dari NZ Wangsa Maju!
silakan Izwan!" kata Hafizal Hamad.

krew belakang tabir

Dollah Salleh sedang di interview.
tengok muka dia - kat skrin dan di alam nyata!


ni bukan kereta UFO ya!
tapi van RTM untuk mana2 siaran langsung diadakan.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

14 Your Words of Lo♥e

  1. sesak nafas aku tgk..sib baik apek jd hero klau x rimau dh jd lauk mlm td

    ReplyDelete
  2. Eh? Tak nampak pon kamu kat sana smalam?

    (uncle tengok TV je.....)

    ReplyDelete
  3. wahhh.hantu bola laa ni eh. huu. :)

    ReplyDelete
  4. mcm tu rupanya kalau dorang berlintas langsung....

    ReplyDelete
  5. hye , thank sbb sudi singgah my blog !
    btw , nabila dh reply komen awk !
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/09/tutorial-buat-ayat-bergerak.html#comments

    ReplyDelete
  6. pergh,, akak masuk sekali ke tunjuk muke. best ooo. bukan sng dapat msuk tv. hehe

    ReplyDelete
  7. terpikir, Jepun vs Malaysia ke....Jepun vs Khairul Fahmi??huk3

    ReplyDelete
  8. saya langsung tengok bola..
    kesian hubby tgk sorg2..hehe

    ReplyDelete
  9. wah tak sangka peminat bola tegar rupanya khairin ni !!..ha2x..kalau bola, tv yg tgk mama & hb...kitaorg ni minat sikit2 je kat bola..hb suka main tennis je !!..he2x..

    ReplyDelete
  10. dah rezeki tk de nak menang kih kih kih

    ReplyDelete
  11. oooo... kat NZ tu siaran langsung. baru tau...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆