Sayang, you'll never walk alone!

8:40 am

it means = I HATE MAN UTD!

rajin betul buat banner daripada kotak

sapa kata kami tak patriotik??

malaysia in our heart, liverpool in our soul

sape bleh jawab soklan ni?

betul tu! sangat sokong!

okey, now open your eyes widely!

a creative fan!

liverpoolfc not only for golden generation, okey!

i love him too...

belakang rumah eden banyak lagi kawasan lapang...

terasa macam kat anfield la plak!

nak makan agger ke? noo

adakah diriku ada di situ bersama-sama?

... and me too...


adik abang berjiwa malaysia, berdarah merah (reds)

sanggup woo...

sapa bleh faham maksud banner tu? angkat tangan!

another fans yang sangat rajin dan keatif

always in my heart..

pic creadit to: LFC official site

pic from my non-DSLR cam... ;-)


 adoyai... model baru SC

supermokh @ SNBJ??

2 keping je.. tak larat nak upload

>>::<<

(petikan daripada Utusan Online 17/7/2011)

Awang ingin mengucapkan tahniah kepada pasukan Harimau Malaya kerana mempamerkan persembahan menarik walaupun tewas 3-6 dalam perlawanan persahabatan dengan kelab bola sepak Liverpool (LFC), petang semalam.

Banyak peningkatan dari segi prestasi. Ternyata skuad bimbingan K. Rajagobal itu mengambil pengajaran selepas ditundukkan oleh Arsenal, 4-0 minggu lalu. Janji Harimau Malaya untuk memberi impak telah dibuktikan semalam. Sudah tentu harapan rakyat Malaysia dalam masa terdekat ini untuk melihat pasukan negara menewaskan Singapura untuk terus mara dalam kelayakan Piala Dunia.

Awang tidak berminat mengulas panjang soal perlawanan semalam. Kalah atau menang bukan ukuran besar bagi perlawanan persahabatan. Yang membangkitkan pesona Awang ialah sambutan terhadap kunjungan kelab liga Perdana Inggeris itu ke negara ini dalam rangka jelajah Asia 2011. LFC sememangnya terkenal dengan tradisi keunggulan bola sepaknya sejak 1892 biarpun prestasi pasukan itu merosot beberapa tahun kebelakangan ini.

Namun LFC tetap mempunyai ramai penyokong termasuk di Malaysia. Buktinya, lebih 35 000 penonton menyaksikan sesi latihan pasukan itu Khamis lalu. Semalam, lebih 80 000 penonton membanjiri Stadium Bukit Jalil. Ia mengatasi rekod perlawanan persahabatan dengan mana-mana pasukan ternama lain termasuk Manchester United. Ketika sesi bersama peminat di Pavillion, pusat membeli-belah itu buat pertama kali dilimpahi peminat sukan yang bersesak-sesak. Itulah kuasa LFC.

Kesetiaan penyokongnya dicemburui pasukan lain. Walaupun tanpa kehadiran tonggak The Reds iaitu Steven Gerrard dan pengurus yang juga legenda kelab itu, Kenny Dalglish (yang bergegas pulang sehari sebelum perlawanan), ia tidak melemahkan semangat para penyokong. Liverpool mania tetap melanda Kuala Lumpur. Itulah istimewanya penyokong LFC, kalah atau menang tetap bersama. Ketika suka mahu pun duka, dilalui seadanya tanpa gundah. Semasa di puncak tidak angkuh dan apabila merudum tidak hilang arah serta tetap sabar untuk terus bangkit. You’ ll never walk alone, slogan yang hanya penyokong LFC sahaja lebih mengerti nilainya.

    Yang Ni Pun Best Juga Taw!

    3 Your Words of Lo♥e

    1. xsabar tggu musim baru epl....rooney dh terbayang kebangkitan the reds musim ni..mngkin dh kecut kot

      ReplyDelete
    2. @ redza: musim baru azam baru team baru

      @saleh: tunggu mimpi ke anfield plak pasni

      ReplyDelete

    ☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

    yea yea...
    mekacih korang!
    nanti anies BW ya!
    mungkin lewat BW..
    tapi yang PASTI,
    anies tetap akan
    TERJAH blog korang!

    ☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆