Pengakuan yang tulus dan jujur

12:13 pm

Yeah, the title already say it all!
nak tulis panjang2, but finally yang baca ialah diri sendiri.
so jalan terbaek, tempek gambar and go!
kepada rakan2 blogger, minta maaf sebab mood kemalasan sedang melanda.
nak BW kena amik masa kaw2.
keje banyak dek non!

dalam bulan Julai ni lebih terarah ke mode bola.
oh yeah! semalam our national team won and move to the next round.
well done Harimau Malaya!
walaupun tak dapat nak terbang ke Taiwan, tapi diri ini masih sempat memanjat Bukit Jalil semasa 1st leg aritu!

btw, terima kasih Encik Faizal yang sponsor tiket!


nak masuk stadium perlu ada tiket dik! tak cukup kalu guna air liur je






harus bagi tuan tanah untuk menunjukkan diri sendiri di sini

lepas Harimau Malaya score

walaupun tak semeriah KLIBF tapi Hari Ilmu dan Pesta Buku Selangor 2011 tetap best!
first time buat @ SACC.
overall, kami sangat puas hati!









sesi kemas mengemas


p/s mari penuhkan Stadium Bukit Jalil on 28 July 2011 ~ vs. Singapore (2nd leg)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

13 Your Words of Lo♥e

  1. waaa...bestnya dpt tgk bola live..
    nak jgk..hehe..

    ReplyDelete
  2. haaa..seklai jln update 2 citer..hehehe...
    best tgk bola live kan..nk pg tgk jugak lawan singapore nnti...bukit jalil 5mins dr umah....itu pon xpenah pg tau...heheheh

    ReplyDelete
  3. yg paling penting 16hb..5:45PM

    ReplyDelete
  4. walaweh..bestnyer tgk bola live...nk itot...semalam bersorak kat umah jer..tp xperlah..walaupun x puas hati betul ngan pengadil tu...

    ReplyDelete
  5. Saja nak menambah komen kat sini. hehehe

    BTW,
    Harimau Malaya memang mengaum di Taipei semalam walaupun tewas. Dia bawa masuk Xavier kita rehatkan Safi Sali dan Fahmi. Itupun menerkam macam harimau lapar.

    tang referee tu memang siot tol. Sekali masa penalti ketiga dan satu lagi masa kita patut dapat penalti tapi dia tak bagi.

    Jom sama-sama kita doakan kejayaan mereka!

    ReplyDelete
  6. wah minat bola ya anies..sy minat aidil zafuan je hahaha

    ReplyDelete
  7. meriah tgk bola di stadium....patriotik!

    ReplyDelete
  8. wah!!! awak nie peminat bola rupanya..bagus mcm tue..support malaysia team ya

    ReplyDelete
  9. x sempat pegi pun pesta buku tu, hubby ada seminar...sejak ada anak ni dh x pernah tgk bola kat stadium..huhu

    ReplyDelete
  10. stadium astro or kedai mamak bole..xde tiket sponsor cm anis dpt tu...Malaysia Boleh..pCL je selalu tak boleh tgk live kat stadium..hurm..!

    ReplyDelete
  11. wahh..jarang perasan orang perempuan minat bola nie

    ReplyDelete
  12. jmput tgok2
    http://iphotoshoot2u.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Salam...sama la...sekarang ni punya la busy.....wah...sempat lagi pegi stadium....bagus2

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆