Hadiah

11:25 am

"Semalam birthday gua. gua ingat Harimau Malaya akan kasi gua 3 bijik gol, tapi hampeh!! arghh! gua tensen! hangin 1Malaysia badan! tapi lagi hangin bila tengok drama singapondan! sik baik gua dok kt level 3 SNBJ, kalau kat tepi padang, mahu gua kasi Eric Cantona nyer kungfu kick**. biar berterabur tulang-tulang singapondan!! arrghhh gua hangin!! gua hangin!! tau tak??"

>>::<<

ganaz sangat ke statement kat atas tu? hehehe....
just an intro.
alhamdulillah, dengan izin-Nya, sekali lagi anies dapat mengecapi nikmat hidup yang tiada tara ni untuk kali ke ____ (cer teka)
terima kasih, mama dan abah.
jika tidak kerana kalian, tiadalah insan bernama anies ni wujud di muka bumi ni.
terima kasih kepada family, kawan2 serta membe2 yang wish semalam plus arini jugak.
terharu sangat.
sebab masih ada yang sudi mengingati tarikh 'keramat' ni.
terima kasih semua.

>>::<<

semalam, sekali lagi kami memanjat Bukit Jalil.
opis - LRT Jelatek - LRT Masjid Jamek - LRT Bukit Jalil.
perghh... lagi sardin berbanding game vs Liverpool tempohari.
sampai sana dah sesak. 
nak masuk stadium pun berhimpit2.
finally we manage to enter the stadium safely.
terus naik level 3.
orang dah ramai, so seat tak de lagi la.
macam aritu, kena dok kat tangga lagi.
game is on...
inside the stadium, the atmosfera = AWESOME!
sapa kata kami tak patriotik?
tapi dek kerana drama dan drama dan drama yang dimainkan oleh aktor singapondan, timbul rasa menyampah yang amat sangat.
sedih pun ada.
until the end of the game, kami tak berganjak.
at least Harimau Malaya tak tewas di satdium keramat ni.
well, lupakan je la apa yang dah berlaku.
skuad olimpik masih ada.
sukan sea pun ada lagi.
tak mengapa kalau tak layak.
yang penting sokongan anda semua tetap...
AAAUUUUMMMM!!!! 

before kick off










the game is on



 *loser*





end of the game






**nak tau cam ne Eric Cantona nyer kungfu kick, meh layan video ni:

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

10 Your Words of Lo♥e

  1. wahhh,besnyer!!
    anyway,singapore takut kalah sebab tu banyak belakon!
    booooo sama depa!

    ReplyDelete
  2. memang singapondan ceh!!!

    hepi bufday 2 u

    ReplyDelete
  3. hey yo! xjmpe pon mlm tdi kan...tp memang packed gilerrr...huhuhu...memangs sgt geram dgn singapondan n mr lineman itu....geram!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. best nye...dekcik dapat tengok kat umah jew..=(
    terkilan malaysia x menang..

    ReplyDelete
  5. dapat tengok kat rumah pon dah syiok dah . mmg gerammm gilerr dgn singapurapura ! ><

    ReplyDelete
  6. sabar2..semoga rakyat malaysia terus teguh di belakang harimau malaya

    ReplyDelete
  7. betul2 pondan singa tuhkan..saja2 wat drama takut kalah lah tu.. anyway, mlm tu kita x ler kalah, seri je..

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday Kak Anies!

    Comel kan Singapurak punye keeper..boleh migrain atas padang. Plg lawak pernah saya tgk..hehe

    ReplyDelete
  9. Papapun Malaysia tetap jaya...

    ReplyDelete
  10. Salam...lama tak singgah...sibuk bebeno....apa2 pun hepi belated besday...hehhee
    game aritu tengok kat TV je ngan Naufal....hehehhe

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆